INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GEST

El e Adi Petre al Valenciei! Sancționat pentru un mesaj postat pe Facebook împotriva președintelui

Geoffrey Kondogbia. foto: Guliver/Getty Images
Geoffrey Kondogbia. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 15:07 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 15:53

Geoffrey Kondogbia (27 de ani), mijlocașul Valenciei, e în centrul atenției la clubul său din cauza unui mesaj postat pe Facebook la adresa lui Anil Murthy, președintele „liliecilor”.

„După ce ai distrus un proiect ambiţios, ţi-ai permis şi să îl înşeli pe antrenorul tău şi acum pe mine. Mulţumesc, Anil Murthy”, a fost mesajul postat de Kondogbia. 

Potrivit Daily Mail, fotbalistul va fi sancționat de către șefii Valenciei și, pe deasupra, nu va fi lăsat să plece în cazul apariției unei oferte de la altă echipă.

S-a întâmplat și la FCSB

Situația de la Valencia are un echivalent și în fotbalul românesc. La începutul acestui sezon, atacantul Adrian Petre a intrat definitiv în dizgrația incomodului Gigi Becali din cauza unui mesaj postat pe Facebook. Pe contul atacantului, imediat după meciul FCSB - Viitorul 3-0, a apărut o imagine cu un leu pe care era trecut următorul mesaj, în limba engleză: „Prima ta greșeală a fost să crezi că sunt una dintre oile tale”.

Aluzia era evidentă la patronul Gigi Becali, cel care l-a trecut pe „linie moartă.” Adi Petre a șters postarea după 10 minute, iar peste câteva săptămâni a fost cedat la Cosenza, în Serie B. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Un fost câștigător de Champions League cu Liverpool a ajuns în faliment și își vinde medaliile! Cât cere pentru pentru titlul european

Dezvăluire teribilă din vestiarul lui Liverpool » Și-a „rupt” intenționat colegul: „A avut nevoie de cârje! Zero remușcări, am fost mândru”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează