INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Un fost câștigător de Champions League cu Liverpool a ajuns în faliment și își vinde medaliile! Cât cere pentru pentru titlul european

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 14:06 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 14:14

Fundașul irlandez Steve Finnan, câștigător al Ligii Campionilor în 2005 cu Liverpool, și-a scos la licitație medaliile pe care le-a luat în cariera încheiată acum un deceniu.

Un fost campion european al cluburilor a ajuns în insolvență la un deceniu după ce s-a retras din fotbal. Steve Finnan, 44 de ani, s-a declarat falit, trebuind să-și scoată la mezat toată colecția de medalii și cupe . Fundașul dreapta irlandez, titular și în finala Champios câștigată în 2005, cu AC Milan la lovituri de departajare (după 0-3 la pauză), s-a adresat portalului Graham Budd Auctions pentru a-i pune la vânzare titlurile. 

Medalia primită acum 15 ani se poate achiziționa începând de la 13.200 de euro, prețul de licitație mergând până la 16.500. Tricoul purtat atunci e evaluat între 2.200 și 2.750 €, în timp ce replica trofeului cu urechi mari se vinde de la 5.500 la 7.700 de euro.

Datorii cu firma de 4,4 milioane

Totul a plecat de la firma „Finnan Developments", manageriată împreună cu fratele său Sean, în care a investit 4 milioane de euro și intrată în lichidare din cauza datoriilor de 4,4 milioane. 

Un fost câștigător de Champions League cu Liverpool a ajuns în faliment și își vinde medaliile! Cât cere pentru pentru titlul european
Steve Finnan, în duelu cu Asier del Horno // FOTO: Guliver/GettyImages

De pe lista pusă la dispoziție de Finnan se mai pot cumpăra medalia de finalist al Cupei Ligii 2005 (900 - 1.300 de euro), tricoul purtat în acel meci (770-1.100), dar și medaliile primite pentru Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor câștigate, ambele cotate la sume între 1.650 și 3.850 de euro

217 meciuria disputat Finnan pentru Liverpool între 2003 și 2008, jucând apoi pentru Espanyol și Portsmouth

53 de selecțiiși două goluri a avut Steve Finnan pentru naționala Irlandei în perioada 2000-2008

VIDEO Cele mai tari imagini din derby-urile Liverpool - Everton

Citește mai multe știri din Premier League:

S-a retras Zabaleta, fundaș de legendă pentru Manchester City: „A fost o călătorie minunată”

Dezvăluire teribilă din vestiarul lui Liverpool » Și-a „rupt” intenționat colegul: „A avut nevoie de cârje! Zero remușcări, am fost mândru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează