INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

S-a retras Zabaleta, fundaș de legendă pentru Manchester City: „A fost o călătorie minunată”

Pablo Zabaleta, stânga, foto: Guliver/gettyimages
Pablo Zabaleta, stânga, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 10:25 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 10:30

Fost fundaș al lui Espanyol, Manchester City și West Ham, Pablo Zabaleta a pus punct fotbalului la 35 de ani, după 18 sezoane în care a cucerit șapte trofee. 

Acesta ste mesajul postat pe Instagram pe Pablo Zabaleta, argentinianul de 35 de ani, ultima oară la West Ham: „După 18 ani ca profesionist am luat decizia de a părăsi fotbalul. Au fost minunați în care am trăit momente unice și de neuitat. Voi fi recunoscător tuturor celor care m-au însoțit în acest parcurs, cluburi, colegi, antrenori și, bineînțeles, familia și prietenii mei. Cu multă emoție, las în urmă una dintre cele mai bune etape ale vieții. Încă o dată, mulțumesc din inimă pentru tot!". 

Zabaleta, două titluri în Premier League

Fundașul dreapta, lansat la San Lorenzo, Pablo Zabaleta a cunoscut cele mai mari succese la Manchester City, la care a evoluat nouă sezoane și 230 de meciuri în Premier și 333 în total, reușind 12 goluri. Acolo a și câștigat cele mai multe trofee, șase, între care două titluri de campion al Angliei, și a fost ales în echipa stagiunii 2012-2013. Are 58 de selecții în naționala Argentinei în perioada 2001-2016.

Citește și alte știri din Premier League:

Un fost fotbalist al lui Liverpool recunoaște că și-a accidentat coechipierul: „Eram disperat să joc pentru prima echipă”

Tottenham se întărește în defensivă! Echipa lui Jose Mourinho a reușit să semneze un contract pe cinci sezoane cu un fundaș galez

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează