FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cosmin Contra, chemat de urgență la Dinamo: „Să-l aducă mai repede! Își dorește 3 lucruri esențiale”

Cosmin Contra e chemat de urgență la Dinamo
Cosmin Contra e chemat de urgență la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2020 13:38 / Actualizat vineri, 21 august 2020 14:07

Cosmin Contra, fost selecționer al echipei naționale  și fost antrenor la Dinamo între februarie și septembrie 2017, e în continuare luat în calcul de spaniolii lui Pablo Cortacero pentru preluarea băncii tehnice a „câinilor”.

Potrivit surselor GSP.ro, Cortacero și Melero Marin vor merge în perioada următoare în Portugalia pentru a negocia venirea lui Contra. Varianta instalării lui „Guriță” e și pe placul lui Ioan Mărginean, cel care e favorit să preia o funcție oficială în club în structura noii conduceri. 

În direct la GSP Live, fostul președinte al lui Gaz Metan Mediaș a explicat motivul pentru care susține numirea lui Cosmin Contra la Dinamo, chiar dacă lui Gigi Mulțescu abia i-a fost prelungit contractul

Mărginean: „Să-l aducă mai repede pe Contra”

„Cine a preluat clubul trebuie să asigure acum securizarea echipei. În ce constă securizarea clubului? Să meargă antrenamentele la Săftica, să-l aducă mai repede, dacă vor să-l aducă, pe Cosmin Contra. El a fost prima variantă, a dat niște date foarte bune spaniolilor, care au contat în preluarea clubului. 

Spaniolii nu știau de Mărginean, de X sau de Y. Contra e un nume mare, a fost selecționer și a comunicat cu ei perfect. Contra a făcut un lobby pozitiv, iar încrederea lor în Contra ar aduce o liniște suporterilor. El știe de unde să apuce lucrurile.

Un antrenor de nivelul lui Cosmin Contra își dorește 3 lucruri esențiale. Să-și aleagă jucătorii, să-și poată implementa ideea lui de joc și să aibă stabilitate financiară”, a spus Ioan Mărginean, la GSP Live. 

Nu Ioan Mărginean a adus discuția despre Contra, ci spaniolii, care au vrut să aducă un antrenor care cunoaște limba spaniolă, fotbalul spaniol și fotbalul românesc”. 

„Pe Mulțescu trebuie să-l încurajez. A preluat clubul pentru că îi pasă, a mers să antreneze echipa pe 1.500 de euro. Mulțescu e un om cu rar se găsește pe lume” - Ioan Mărginean

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV Transferuri iminente la Dinamo! Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon

Dinamo, lovită din toate părțile! Săftica e în pericol » Sumele pe care „câinii” trebuie să le achite. Inclusiv tatăl lui Ionuț Negoiță are o parte din baza de pregătire!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
1663755793951448
Costi Costinel  •  21 August 2020, 23:50
Postat de parpalache pe 21 August 2020, 21:55

Bunul simt,berbecel,bunul simt!

bravo pisio ... asa se spune in ziua de azi la buzunare goale !!

creeperno
creeperno  •  21 August 2020, 22:46

Vine dupa finala champions league

parpalache
parpalache  •  21 August 2020, 21:55
Postat de Costi Costinel pe 21 August 2020, 20:53

da pisoi ... cine va opreste sa faceti si voi testele la clinica ... lui borcea ??!

Bunul simt,berbecel,bunul simt!

Vezi toate comentariile (97)
Comentează