FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, devastator înaintea meciului cu Voluntari » „Mușcă” din conducere: „Nu mai accept minciunile din club, vreau să plec!”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 20:04 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 20:19

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit mai multe declarații dure, cu doar 30 de minute înaintea confruntării cu FC Voluntari din campionat. ”Guriță” critică în termeni duri managementul lui Pablo Cortacero și afirmă din nou că vrea să plece de la echipă.

„Vor pleca tot mai mulți oameni atât timp cât situația este cum este la nivel administrativ. Există o stare agravată de neplată la nivel de club, care se resfrânge asupra oamenilor. Ei au viața lor, familiile lor.

Sigur, nu e o scuză pentru rezultatele noastre. Trebuia să fim capabili să avem rezultate mai bune, dar e clar că situația de la nivelul clubului afectează echipa și staff-ul. Sper ca, în ceasul al doisprezecelea, să se rezolve aceste probleme. E o situație dramatică. Ne rămâne doar să ne concentrăm să obținem un rezultat cât mai bun în această seară”, a declarat Cosmin Contra, la microfonul TV Telekom Sport.

Cosmin Contra: „Nu mă mai identific cu minciunile din acest club”

Cosmin Contra a declarat răspicat că intenționează să plece de la Dinamo, dezamăgit de promisiunile neonorate ale conducătorilor spanioli. Părțile nu au ajuns încă la o despărțire amiabilă, dar „Guriță” pare de neînduplecat.

„Am avut o propunere de foarte bun simț față de conducători, dar n-am primit rezultatul pe care îl voiam. Ambele părți își doresc despărțirea. Acest club nu se mai identifică cu mine, nu mă mai identific cu minciunile care există în acest club. Voiam să plec indiferent de rezultatul meciului cu Astra. Ar trebui să fim mai serioși și să accepte să ne despărțim pe cale amiabilă”, a mai spus Contra.

VIDEO Andrei Radu, fundaș Dinamo: „E dureros, e o perioadă grea pentru noi”

Urmărește AICI meciul Dinamo - Voluntari

EXCLUSIV Situație disperată la Dinamo! Jucătorii s-au săturat și au apelat la suporteri » „Prime” de județeană pentru o victorie cu Voluntari

Dinamo - FC Voluntari. Cosmin Contra a schimbat din nou echipa! 3 nume noi în primul „11” față de ultimul meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mehighms
mehighms  •  21 Noiembrie 2020, 05:12
Postat de prapadlafcsb1 pe 20 Noiembrie 2020, 22:03

Pelticule n-ai fost niciodată dinamovist ma

prapad e la tine in cap pelticule :))))))))))))))))

prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  20 Noiembrie 2020, 22:03

Pelticule n-ai fost niciodată dinamovist ma

the_fixer
the_fixer  •  20 Noiembrie 2020, 21:10
Postat de Alice Popa pe 20 Noiembrie 2020, 21:00

Si care-i problema, Cosmine? Pune jos 300.000 - clauza - si pleci cand vrei si unde vrei!! Asta a fost antrenor la Nationala?!?

Dap mult mai slab decat Daum si la egalitate cu Radoi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează