FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație disperată la Dinamo! Jucătorii s-au săturat și au apelat la suporteri » „Prime” de județeană pentru o victorie cu Voluntari

Un grup de suporteri ai lui Dinamo au fost aseară la baza de la Săftica pentru a-i îmbărbăta pe jucători în vederea meciului cu FC Voluntari. +5   FOTO
Un grup de suporteri ai lui Dinamo au fost aseară la baza de la Săftica pentru a-i îmbărbăta pe jucători în vederea meciului cu FC Voluntari.

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 15:00 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 17:33

Un grup de suporteri ai lui Dinamo au fost aseară la baza de la Săftica pentru a-i îmbărbăta pe jucători în vederea meciului cu FC Voluntari. 

  • Dinamo - FC Voluntari se joacă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport Plus.

„Câinii” s-au plâns fanilor ca nu au bani nici măcar pentru elementele esențiale desfășurării activității unei echipe, precum testele COVID-19, baremul pentru arbitri și mese organizate. Tocmai din acest motiv, antrenorul Contra a decis să nu-i mai bage în cantonament înaintea partidei cu ilfovenii. Astfel, fiecare și-a asigurat alimentația pe cont propriu. 

”N-avem bani nici de pizza după meci! Ce să-i mai ținem în cantonament”, au reacționat oficialii clubului.

În replică, fanii-acționari le-au promis fotbaliștilor diverse cadouri pentru o victorie cu Voluntari, inclusiv o masă în oraș. 

Coșmarul continuă la Dinamo

Situația este în continuare critică la Dinamo. Paul Anton, Anton Puljic și alți jucători români trag de colegii lor pentru a rămâne la echipă cel puțin până la pauza competițională, în ciuda faptului că aceștia se simt prostiți de conducere. 

Dintre cei care și-au depus memorii se numără Borja Valle, Adam Nemec și Isma Lopez. „Și pe vremea lui Negoiță au fost perioade în care primeam câte 500 de lei înainte de Crăciun, dar măcar atunci știam că ne vom lua toate salariile la un moment dat”, se plâng dinamoviștii.

FOTO George Neagu, despărțire emoționantă de Dinamo

După 1-1 cu Astra, Dinamo l-a pierdut pe preparatorul fizic George Neagu, care a mers chiar la rivala din Giurgiu.

+1 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ministerul de Interne, lovitură dură pentru Dinamo » „Câinii”, INTERZIȘI acasă de Marcel Vela!?

PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
creeperno
creeperno  •  20 Noiembrie 2020, 22:35

La ce victorie frumoasa am avut azi, luni sigur o sa intre bani

bigd
bigd  •  20 Noiembrie 2020, 20:01

Pizza dupa meci? Incercati broccoli, orez niste pulpe de pui, mai ieftin si muuuult mai sanatos;) And that my friends is the tip of the day! :)))

1778714495534018
Gruianu Florentin  •  20 Noiembrie 2020, 19:34
Postat de antalmihai pe 20 Noiembrie 2020, 18:57

Pai aceasta echipa, normal nu mai trebuia sa fie in liga 1, in acest sezon... A fost salvata pe pile!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează