FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

Situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece, iar suporterii „câinilor” caută un motiv pentru care formația favorită a ajuns aproape de faliment.
Situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece, iar suporterii „câinilor” caută un motiv pentru care formația favorită a ajuns aproape de faliment.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 08:37 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 08:54

Situația de la Dinamo se înrăutățește pe zi ce trece, iar suporterii „câinilor” caută un motiv pentru care formația favorită a ajuns aproape de faliment.

Într-un comunicat publicat joi, fanii-acționari ai roș-albilor îl învinovățesc pe Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al clubului, întrucât a dat Dinamo pe mâna unor investitori incapabili.

DINAMO. Ionuț Negoiță, atacat din nou de fani

Oricum am privi lucrurile, VINOVATUL NR. 1 este Negoiță. Iată de ce:

  • Pentru că el a negociat cu Pablo Cortacero și cu Dorin Șerdean (ne vom ocupa și de ei în episoadele următoare) Dacă noi i-am „citit” de la distanță și am afirmat public că nu avem încredere în ei, Negoiță și oamenii din jurul lui, care i-au văzut de aproape, care au stat cu ei prin birouri timp de două luni, știau foarte bine cu cine au de a face.
  • Pentru că el a ignorat înțelegerea cu suporterii. Se semnase un MOU (memorandum of understanding) care prevedea clar că Negoiță se angajează să negocieze în mod exclusiv cu reprezentanții suporterilor. Nu ne-am opus discuțiilor cu alți investitori (chiar și noi căutam investitori în acea perioadă), dar cerusem prin acel MOU să fim consultați înainte de orice tratative cu vreun investitor. Nu ne-a informat. A sărit peste noi și a semnat cu ochii închiși. În acel moment a îngropat în mod conștient Dinamo.
  • Pentru că a căutat să se spele de distrugerea clubului, sperând că dacă va muri în brațele altuia, lumea va uita de el și nu-l va mai considera vinovat.

Negoiță va ieși din nou și va spune „Am vrut să dau Dinamo suporterilor, dar nu au vrut” ESTE O MINCIUNĂ. A încălcat memorandumul, a ignorat orice înțelegere și a cedat clubul în mod conștient unui alt gropar”, au scris suporterii lui Dinamo pe Facebook.

DINAMO. Comunicatul integral emis de PCH:

SĂPAȘII și ȘOCARICII sau VINOVAȚII și BENEFICIARII - Episodul 1 Cei 800.000€ s-au pierdut pe drum. Omul a greșit...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, November 19, 2020

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Lovitura de grație: dacă retrogradează, Dinamo nu va putea evolua sub această titulatură în Liga 2!

Au reușit ce nu putuseră nici Rednic și suporterii: pleacă de la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
jedela
jedela  •  20 Noiembrie 2020, 19:15

Stati calm ,banii sunt in carantina !

deusdat
deusdat  •  20 Noiembrie 2020, 15:37

Când opincarii din Bârzești se visează socios... :))

dragdim
dragdim  •  20 Noiembrie 2020, 14:54

Dinamo e încă la Negoiță, ăștia nu sunt decât niște actorași pe care i-a folosit ca sa bage din nou clubul in insolventa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează