FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Ministerul de Interne, lovitură dură pentru Dinamo » „Câinii”, INTERZIȘI acasă de Marcel Vela!? + comunicatul MAI

LIGA 1. Meciul lui Dinamo cu Voluntari ar putea fi ultimul pe arena din Ștefan cel Mare.
LIGA 1. Meciul lui Dinamo cu Voluntari ar putea fi ultimul pe arena din Ștefan cel Mare.

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 12:27 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 17:44

LIGA 1. Meciul lui Dinamo cu Voluntari ar putea fi ultimul în casa istorică pentru „câinii roșii”.

Dinamo joacă diseară, de la ora 20:30, meciul cu FC Voluntari, partida urmând a se disputa pe stadionul din Ștefan cel Mare. Deja trece în plan secund faptul că Pablo Cortacero nu s-a ținut de cuvânt și în această privință, promițând și neonorându-și vorba, că echipa va juca doar pe Național Arena. Dar având în vedere că echipa găsește bani cu chiu, cu vai de teste coronavirus, de deplasări sau de barem pentru arbitri, atunci e de înțeles de ce a fost preferată propria casă, deși dărăpănată.

UPDATE 17:40 Prin intermediul unui comunicat, MAI și CS Dinamo susțin că nu a existat o discuție privind interzicerea meciurilor pe stadionul din Ștefan cel Mare, chiar dacă patronii din ultima perioadă ai clubului de fotbal ”nu și-au respectat obligațiile contractuale”. Dar reprezentanții ministerului au recunoscut că sunt îngijorați de situația actuală a roș-albilor.

”Cu toate că echipa de fotbal Dinamo este în proprietate și management privat, Instituția „Clubul Sportiv Dinamo”, ca parte a Ministerului Afacerilor Interne, depune toate eforturile pentru a-i asigura un cadru sportiv normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla „Dinamo” să se simtă întotdeauna „acasă” atunci când vin să joace fotbal în Complexul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Aducem la cunoștința opiniei publice că nu a existat nicio discuție legată de interzicerea meciurilor pe Stadionul Dinamo, cu toate că proprietarii și administatorii echipei de fotbal, trecuți și prezenți, nu au respectat și nu respectă obligațiile contractuale. Clubul Sportiv Dinamo și domnul Ion Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, suntem alături de suporterii Dinamo din toată țara și vom fi în continuare un partener al echipei de fotbal, indiferent de natura litigiilor juridice istorice, existente pe rolul instanțelor de judecată. 

Totodată, privim cu îngrijorare situația actuală de la FC Dinamo și asigurăm suporterii și pe toți jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume, că suntem deschiși la orice formă de dialog și de organizare pentru binele echipei Dinamo. Reamintim că Ministerul Afacerilor Interne și Compania Națională de Investiții au demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne si cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo

Știra inițială:

Să joci pe Național Arena te costă de la 25.000 de euro în sus, în Ștefan cel Mare e de 12 ori mai ieftin. Totuși, există pericolul să fie ultimul meci aici, în casa istorică a „câinilor roșii"! Din sursele GSP.RO, oficialii din Ministerul de Interne s-au sesizat și ei vizavi de situația din prezent de la Dinamo

Dinamo, ultimul meci în Ștefan cel Mare?

Având în vedere că gruparea din Ștefan cel Mare are datorii și la stat, neplătite, și pentru acestea riscând până la 6 puncte depunctare!, roș-albii au intrat, indirect, sub lupa Corpului de Control al ministerului. Astfel, MAI nu vrea să-și mai lege numele de un club care nu-și plătește datoriile către stat. 

Și, spun surse din Ștefan cel Mare, există riscul interdicției aplicate dinamoviștilor de a mai juca pe arena centrală! GSP.ro a anunțat ieri că Dinamo e obligată să plătească 50.000 de euro până la finele lunii noiembrie, altfel riscă sancțiuni din partea FRF.

Ministrul Marcel Vela a manifestat deschidere în acest an către Dinamo, i-a primit în audiență pe Dorin Șerdean, Cornel Țălnar și Rufo Collado, în preajma preluării grupării de către managementul spaniol. În plus, a promis ajutor în vederea soluționării situației noului stadion, care ar trebui să se construiască din 2021 pe locul vechiului „Velodrom". Dar în condițiile în care spaniolii lui Pablo Cortacero au implicat clubul în situații penibile, nimeni nu vrea să se mai asocieze de Dinamo! 

„Parcă au viruși! De fiecare dată când întreabă pentru vreun contract de sponsorizare sau surse de finanțare, li se închide ușa în nas, nu vrea nimeni să-și lege numele de actualul Dinamo. E dezastru! Mai rău decât pe vremea lui Negoiță, înainte de insolvență, mai rău decât în primăvară", au povestit surse din interior și oameni apropiați clubului.

3 meciurimai are Dinamo în Ștefan cel Mare în 2020, în afara celui cu Voluntari: Viitorul (Cupa României), Poli Iași și CFR Cluj, ambele în Liga 1

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo ia în calcul o măsură extremă pentru a se salva! De cine se roagă să bage bani în club

Încă o promisiune încălcată de Cortacero la Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
2433168256904859
Paulina Pavel  •  20 Noiembrie 2020, 23:10

Update-ul ala tine loc de SCUZE? Hienelor. Ati vazut un muribund si v-ati repezit. De unde ati INVENTAT stirea intitiala? Clubul spune ca nici nu a existat o discutie, deci e pura inventie. Voi faceti stirea inainte sa se intample tocmai pentru a provoca respectiva actiune. Mizerabil.

creeperno
creeperno  •  20 Noiembrie 2020, 22:40

Ziceti mersi daca nu va da Dinamo in judecata pentru denigrare

1017387414979881
Dragan Ionel  •  20 Noiembrie 2020, 19:55

Cine are dreptate? http://www.csdinamo.eu/eveniment/eveniment/comunicat-de-pres

Vezi toate comentariile (54)
Comentează