FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra, încrezător că poate redresa corabia la Dinamo: „Munca noastră se vede” + Mesaj ferm pentru conducere: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Cosmin Contra, antrenor Dinamo
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 09:29 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 11:02

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, se declară motivat să scoată echipa din zona de jos a clasamentului și transmite un mesaj către Pablo Cortacero, reprezentatul fondului de investiții care a preluat clubul: „Este singurul care poate liniști apele”.

Dinamo are 5 înfrângeri consecutive în Liga 1 și ocupă penultima poziție (15), înainte de meciul restant cu Astra, care va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie. Într-o intervenție la emisiunea GSP Live, Contra subliniază că stafful și jucătorii trebuie să redreseze situația sportivă și trage un semnal de alarmă cu privire la problemele financiare pe care șefii spanioli nu reușesc să le rezolve. 

Cosmin Contra: „Mi-era foarte ușor să renunț, dar nu sunt genul”

„Am o motivație mare, sunt la un club care trebuie să îți aducă motivație indiferent de problemele avute. Mi-era foarte ușor să renunț, poate și acum două săptămâni, dar nu sunt genul. Cu cât sunt dificultățile mai mari, cu atât trebuie să muncești mai mult, să ajungi la jucători. E de datoria noastră ca din punct de vedere sportiv echipa asta să iasă de acolo de unde este și să înceapă să urce în clasament. Asta le transmit în fiecare zi jucătorilor. În fiecare zi mă trezesc cu dorința de a scoate echipa de unde e.

Din cele 5 înfrângeri, în cel puțin 3-4 meciuri Dinamo nu trebuia să piardă. Chiar trebuia să câștigăm anumite meciuri, fără doar și poate. Nu am fost inspirați în fața porții și am pierdut meciurile. Rezultatele țin antrenorul în viața, dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă la ceea ce se întâmplă, cum lucrează echipa. 

Există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu cred că munca antrenorului și staffului lui Cosmin Contra se vede”, a declarat „Guriță”, în direct la GSP Live.

Cosmin Contra: „Pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero”

„Guriță” a dezvăluit că se află în contact zilnic cu Rufo Collado, directorul sportiv al echipei, cu care discută despre problemele financiare ale echipei. Totuși, îl trage de mânecă pe Pablo Cortacero, acționarul majoritar:

„E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali. 

Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a spus Contra la GSP Live. 

Sunt atât de mulți dinamoviști în România și nu numai, care până acum au dat dovadă de iubire față de acest club și cred că nu vom fi lăsați să fim depunctați.
- Cosmin Contra

VIDEO. Totul despre Dinamo - Astra, următorul meci al „câinilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Haos la Dinamo: spaniolii vor să fugă! Cortacero și oamenii lui caută soluții ca să plece de la club

Motivul incredibil pentru care Fabbrini nu a jucat în Viitorul - Dinamo » Tras pe linie moartă de spanioli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  13 Noiembrie 2020, 13:53

Pe logica d lui Contra, dacă la 5 înfrângeri consecutive se vad rezultatele muncii domniei sale, înseamnă că la 5 victorii, s ar fi văzut rezultatele NEMUNCII, iar din aceasta dilema, nu putem ieși. Curat, murdar coane Contra!

189254898748309
Claude SH  •  12 Noiembrie 2020, 19:19

Bravo Contra! Un câine adevărat!

gabri80el
gabri80el  •  12 Noiembrie 2020, 19:15

daca dupa atatea infrangeri spui ca " munca se vede" inseamna ca nu ai treaba cu antrenoratul. asa sunt unii oameni care nu-si pot accepta neputinta. totusi nu-l credeam atat de iresponsabil.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează