FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra dezvăluie planul lui Cortacero: „Asta am înțeles de la el”

Dinamo joacă luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Cosmin Contra (43 de ani) așteaptă în continuare întăriri.
Dinamo joacă luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Cosmin Contra (43 de ani) așteaptă în continuare întăriri.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 19:46 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 20:32

Dinamo joacă luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș. Cosmin Contra (43 de ani) așteaptă în continuare întăriri. 

Dinamo le-a prelungit contractele lui Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Crețu și Mihai Eșanu. E următoarea etapă a strategiei gândită de Contra și Cortacero, după o serie de transferuri cu nume. 

Cosmin Contra mai așteaptă transferuri la Dinamo

„Încercăm să îmbinăm jucătorii pe care i-am adus, valoroşi, cu aceşti tineri jucători, din pepiniera proprie, talentați, valoroşi, în care noi avem mare încredere. Cred că pe viitor vor fi titulari şi vor ajuta clubul. Până în ultima zi de mercato, cred că mai putem aduce jucători pentru posturile pe care le considerăm deficitare. Încă ne mai uităm la anumite posturi, la anumiţi jucători, care ar putea să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. 

Suntem preocupaţi de toţi jucătorii. Am înţeles de la investitorul spaniol că una dintre bazele proiectului său este academia Dinamo. Atunci este clar că trebuie să avem grijă de toţi jucătorii din această academie, să-i ajutăm să crească, pentru a face pasul către prima echipa, către echipa naţională, către fotbalul de performanţă”, a declarat Cosmin Contra într-o conferință de presă. 

Dinamo, mutări importante în această vară

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO. Dinamo caută prima victorie a sezonului la Mediaș

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. FCSB negociază un transfer-bombă! Îl vrea pe Cătălin Straton, de la Dinamo

EXCLUSIV Ultima decizie importantă luată de Pablo Cortacero: șapte contracte noi pentru „câini”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
murdoch.mysteries
murdoch.mysteries  •  19 Septembrie 2020, 02:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamofever
dinamofever  •  18 Septembrie 2020, 23:29
Postat de superstardoom pe 18 Septembrie 2020, 22:41

important este falimentul acestei abominatii din vitan barzesti. iar spanioli o sa indeplineasca acest deziderat.

Luați-l pe ăsta de aici, scoateți-l din spațiul virtual. Jignește rațiunea elementară, trimiteți amiba înapoi în oceanul planetar. :))

superstardoom
superstardoom  •  18 Septembrie 2020, 22:41
Postat de creeperno pe 18 Septembrie 2020, 22:35

Importanta e perfomanta

important este falimentul acestei abominatii din vitan barzesti. iar spanioli o sa indeplineasca acest deziderat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează