FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

Viitorul - Dinamo 2-1. Cosmin Contra rămâne și începe lupta cu conducerea: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) a trimis mai multe înțepături la adresa conducerii clubului, dar nu ia în calcul demisia. +18   FOTO
Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) a trimis mai multe înțepături la adresa conducerii clubului, dar nu ia în calcul demisia.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 22:28 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 21:59

Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) a trimis mai multe înțepături la adresa conducerii clubului, dar nu ia în calcul demisia. 

Citește AICI cronica meciului dintre Viitorul și Dinamo

„Dacă după meciul cu Sepsi am avut ce să le reproșez, astăzi nu am. Am pierdut pe mici detalii. Diferența au făcut-o ei, marcând din ambele ocazii create, în timp ce noi am ratat tot. Din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem. Suntem într-o pasă proastă, nu avem nici noroc. Continuăm cu înfrângerile, e o situație complicată. Mergem înainte și trebuie să pregătim cât mai bine meciul cu Astra” ,a declarat Contra la Look Sport. 

Contra nu pleacă de la Dinamo

Întrebat dacă ia în calcul o eventuală demisie, Contra a fost clar: „Întrebați-l pe acționarul echipei sau pe cei care conduc Dinamo. Eu nu sunt genul care să renunțe la greu! Ar fi fost foarte ușor. M-am simțit și eu păcălit din multe puncte de vedere, dar rămân. Am încredere în munca pe care o depun, am încredere în jucători că putem redresa corabia”.

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

+14 FOTO

Ce le-a transmis Contra jucătorilor dinamoviști

„Concluziile la cald au fost că fiecare trebuie să dea mai mult ca să scoată echipa. Singurii care pot face asta sunt jucătorii, împreună cu mine, care sunt șeful acestei echipe. Eu le transmit încredere într-o situație grea la nivel instituțional. Nu cred că în momentul în care intră pe teren se gândesc la problemele administrative.

 Asta le-am transmis toată săptămâna, că datoria noastră e să îndreptăm situația sportivă. Le-am transmis că e o situație gravă și sper să realizeze săptănâana asta. Avem nevoie de o victorie ca să ne liniștim și să legăm 3,4 meciuri pentru a urca în clasament”,  a comentat Contra. 

EXCLUSIV Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Clasament Liga 1:

VIDEO. EXCLUSIV Cosmin Contra anunță Apocalipsa la Dinamo: "Nu mi s-a oferit postul de a face eu toate cărțile la club!"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

FOTO. Fanii lui Dinamo au venit să-i încurajeze pe jucători înainte de meciul cu Viitorul! Ce au făcut „câinii” în fața hotelului

Un fotbalist de la Dinamo s-a săturat de promisiuni: „Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristice pentru acest club”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
tonimirea
tonimirea  •  09 Noiembrie 2020, 16:22

Cosmine la 30000 Euro/luna nici eu n-as renunta asa usor pe praful asta.Castigi, nu castigi, banii vin ca daca nu mergem la comisii mai devreme sau mai tirziu. In rest jucatorii sa se descurce ca tu stai si te strambi pe margine. Timpul trece, leafa merge,la justificari ne pricepem toti. Ce ne facem cu suporterii actionari care sufera si au dat banii. Sa dam vina pe Cortacero ca nu aduce banii in Romania sa plateasca gloriile, datoriile, pe Badea si pe Dinu care sunt actionari. De ce astia care au de recuperat banii nu sunt trimisi la Badea sa-i plateasca ? E actionar cu 7%. Dinu de ce plange ca e neplatit desi e actionar, sa se plateasca singur. Toti vor banii de la spaniolii, iar spaniolii s-au prins. Sunt curios cati banii si-a tras Negoita ?

1025138504184136
Constantin Valentin  •  09 Noiembrie 2020, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1663755793951448
Costi Costinel  •  09 Noiembrie 2020, 15:02
Postat de zorrozabal pe 09 Noiembrie 2020, 09:27

Meci pierdut de antrenor!Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca joaca in fata cu...Janusz Gol!Care e...mijlocas la inchidere!Si care juca...cu spatele la poarta!Si se credea tot mijlocas la inchidere- dar pentru Viitorul!Toate mingiile trimise in fata il cautau pe Gol,care...le trimetea promt inapoi!De altfel si ceilalti jucatori ai lui Dinamo trimeteau mingiile... in spate!Si asta cu o echipa ca Viitorul care te lasa sa joci-adica nu practica marcaj om la om!Iar Viitorul-echipa cu multe probleme in aparare-chiar s-a temut de Dinamo in prima repriza!Antrenorul spaniol si-a supraevaluat conationalii de la Dinamo!Practic Dinamo a lui senor Contra a avut in teren...3 inchizatori!Pe Anton!Pe Aleix Garcia-care juca la alibi,dand pase de doi metri celui mai apropiat coechipier,de regula spre tusa!Si pe faimosul Gol!Si tot era vraiste in apararea lui Dinamo!Cu Puljici-de laa carui respingerea gresita(spre propria pioarta) a picat golul doi-si cu acest Ehman ...!Si cu Sorescu fundas dreapta,cand era clar ca trebuia sa joace cu Gonzalez, iar Sorescu in fata,in locul lui Gol!Daca tot l-a lasat pe banca pe Juan Camara!Si ne-am apucat cu mainile de cap, cand l-am vazut si pe Magaye ala!Ce-a fost in capul tau domnu Contra cand i-ai adus pe alde Gol,Anton,Nemec,Magaye?Normal ar trebui sa ne lasi si ...vaya con Dios!Dar suntem intr-o situatie atat de disperata ca ne dam seama ca daca pleci,oastea asta de stransura se imprastie!

problema lui dinamo n-a fost ca a jucat cu trei inchizatori !!contra trebuia sa aglomereze mijlocul !! cand ai o echipa cu probleme fizice evidente .. nu iesi la joc...dand astfel spatii mari adversarilor .. care abia asteptau , ca te curati fara doar si poate !!contra trebuia sa aglomereze spatiile in jumatatea lui dinamo .. si de acolo sa lanseze contraatacuri !!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează