FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

EXCLUSIV Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Constantin Anghelache a vorbit despre problemele de la Dinamo +18   FOTO
Constantin Anghelache a vorbit despre problemele de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 01:33 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 09:22

Constantin Anghelache (74 de ani) a identificat marea greșeală făcută de investitorii spanioli care au preluat Dinamo în această vară.

Invitat în studioul GSP Live, acolo unde a analizat confruntarea Viitorul - Dinamo 2-1, fostul președinte al „câinilor” a radiografiat mișcările făcute în ultimele luni de Pablo Cortacero et comp. Anghelache consideră că spaniolii au comis o eroare gravă restructurând din temelii lotul și că unii jucători din „vechea gardă” ar fi trebuit să fie păstrați.

Constantin Anghelache: „Au ruinat prea repede lotul pe care l-au găsit”

„Spaniolii și-au făcut socotelile lor și au luat Dinamo cu un gând: să facă o echipă cum a fost. S-au gândit să facă o afacere, dar au venit într-un moment total nepotrivit. Și-au propus să-și găsească jucători - doar ei știu precis cât i-au costat sau dacă i-au costat ceva - pe care să-i aducă și să reorganizeze lotul. Prea mulți jucători au venit! Trebuia păstrat elementul de omogenitate al echipei. O echipă nu e omogenă dacă nu are minimum șapte jucători care să fie puncte precise în teren.

Au mers pe ideea că aduc jucători experimentați, profesioniști și cu calități. Din păcate, fotbalul e un joc colectiv. Trebuie să ai timpul necesar pentru a începe o omogenizare a echipei, cu relații de joc și trasee. Jucătorii n-au venit toți într-o zi, au venit cu grade de pregătire diferențiate.

În acest context, cred că a fost puțină grabă. Au ruinat prea repede lotul pe care l-au găsit la Dinamo. Daniel Popa putea fi jucător de bază, puteau să-l păstreze, l-au dat și pe Neicuțescu. Nici Straton nu trebuia să plece! Chiar dacă au venit doi portari spanioli, puteau să-l păstreze”, a declarat Constantin Anghelache, la GSP Live.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

EXCLUSIV Florin Prunea, despre marea problemă a „câinilor”: „Totul s-a făcut pe prietenii!” + Devastator la adresa lui Negoiță: „Păi bă, e moșia lui maică-ta?”

Viitorul - Dinamo 2-1. Cosmin Contra rămâne și începe lupta cu conducerea: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  09 Noiembrie 2020, 14:53

Dacă erau practicați de alte sporturi nu jucau așa de prost.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  09 Noiembrie 2020, 12:23

Ce simplist e Anghelache asta ... cica in 90 dimano era cea mai cea echipa din Ro ... viseaza cu ochii deschisi, da i-au cazut epoletzii pe ochi saracu !

johanisoaia
johanisoaia  •  09 Noiembrie 2020, 10:36
Postat de Ion Popescu pe 09 Noiembrie 2020, 09:08

Preluarea chipei Dinamo de un fod de investitii necunoscut prin intermediul spaniolilor mi se pare foarte suspecta. Prea multe necunoscute.

intr-adevar pare croita acum sa fie un fel de colonie spaniola buna de Tercera intai si poate apoi de Segunda. In primii ani cei cativa mercenari spanioli si cu *** Contra graindu-le amoros si explicandu-le relatiile de joc pana ce cu timpul se face loc si tinerilor care apoi vor fi "ingrasati" de fotbal total spaniol precum Hansel si Gretel de acesti magicieni in frunte cu Baba Contra urmind ca intr-un final sa fie vanduti ligilor spaniole sau aiurea pentru un euro cinstit si sa faca masina de fotbal sa mearga

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează