FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

VIITORUL - DINAMO 2-1. EXCLUSIV Florin Prunea, despre marea problemă a „câinilor”: „Totul s-a făcut pe prietenii!” + Devastator la adresa lui Negoiță: „Păi bă, e moșia lui maică-ta?”

Florin Prunea +18   FOTO
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 22:54 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 23:27

Florin Prunea (52 de ani), fost oficial la Dinamo, a comentat situația clubului roș-alb, unde criza sportivă și cea financiară par fără sfârșit.

„E clar că sunt probleme și că se răsfrâng asupra echipei. E un cumul de factori, o conjunctură total nefavorabilă. Sunt probleme mari la nivel de club. Aceleași probleme, totul ascuns, nimeni nu știe absolut nimic. Aceleași probleme care sunt de foarte mult timp, nu s-a schimbat nimic. Aceste lucruri care nu se fac la vedere îi fac rău clubului. Aștept mai multă transparență din partea tuturor, și a celor care i-au adus pe spanioli, că nu au venit de capul lor aici. 

Poate lucrurile se vor îndrepta, acționarul a spus că în cel mai scurt timp va plăti salariile jucătorilor. Noi vorbim de un buget de câștigarea campionatului, dacă luăm salariile plecând de la portari. Eu nu știu cât de buni sunt față de ce portari a avut Dinamo sezonul trecut - Piscitelli și Straton. S-au făcut greșeli foarte mari, cred că a fost pe prietenie și mai puțin pe valoare. Cred că totul s-a făcut la Dinamo pe prietenii, nu pe valoare. Am impresia că sunt niște oameni care nu au ce să caute pe acolo.

Jucătorii nu au nicio vină. Bugetul de salarii anual este de 5-6 milioane de euro, de Champions League în opinia mea. Am impresia că sunt jucători care câștigă și 30.000 de euro / lună. Nu știu cum au făcut contractele astea. Ce se va întâmpla după asta, dacă salariile nu vor fi plătite? Jucătorii străini își fac imediat bagajele și pleacă. FIFA le dă drept de joc provizoriu și te trezești peste 1-2 ani cu litigii de milioane de euro pe care trebuie să le plătești, iar lucrurile se complică”, a declarat Prunea la GSP Live. 

Florin Prunea, atac către Ionuț Negoiță: „Păi bă, e moșia lui maică-ta?”

Prunea nu l-a iertat nici pe fostul finanțator Ionuț Negoiță, care din dorința de a scăpa de clubul alb-roșu a cerut un leu simbolic în schimbul său. 

„Nu cred că în foarte scurt timp se poate ajunge la faliment. Dinamo are un capital important de imagine, suporterii care nu sunt de neglijat. Dinamo este un nume, cred că până la urmă se va găsi cineva să investească la clubul ăsta, poate va scăpa de blestemul patronului care iau un club și zic că e moșia lor. 

Mă refer și la cei din trecut, nu au educația să ia un club de talia lui Dinamo. Nu te joci cu viața unui club ca Dinamo. L-am văzut pe unul că «nu mai vreau Dinamo, o dau pe un leu». Păi bă, e moșia lui maică-ta, ți-a lăsat-o moștenire? Să te joci cu soarta unui club ca Dinamo... e posibil așa ceva?”, a spus acesta.

+14 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu, anunț crucial despre viitorul său: „Am muncit trei ani şi jumătate aici, n-aş vrea să plec cu scandal, dar avem o problemă majoră”

Gigi Becali, gest fantastic pentru Marius Șumudică după ce familia antrenorului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
deusdat
deusdat  •  09 Noiembrie 2020, 13:19

Ce să zic, mare scofală națională e un club ca Динамо! Să-l salveze Putin dacă are chef. Cu Viktor la Sepsi și Putin la Динамо o să avem un campionat tare de tot :)))

ciollo
ciollo  •  09 Noiembrie 2020, 00:08

Voi chiar nu v-ati saturat de comentariile frustratilor si ***? Daca nu e 'prunul' care a ingropat nationala in cel mai glorios moment, atunci e prietenul paharelor de la Melody care nu a realizat nimic important in toata viata lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cyrus
cyrus  •  08 Noiembrie 2020, 23:58

Păi bă Pruneo, dacă era cineva interesat de Blatinamu' tău ar fi luat-o până acum, dar Negoiţă nu i-a găsit decât pe ţeparii ăştia care nu au ştiut că ce cumpără nu este decât o clonă găurită, fără istorie, fară viitor, fără marcă şi fără palmares. O tinichea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează