FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Știm ziua, știm ora: Contra a anunțat când se desparte oficial de Dinamo

Cosmin Contra (44 de ani) spune că începând de mâine, ora 17:00, o poate părăsi pe Dinamo fără urmări.
Cosmin Contra (44 de ani) spune că începând de mâine, ora 17:00, o poate părăsi pe Dinamo fără urmări.

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 22:05 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 23:11

Cosmin Contra (44 de ani) spune că începând de mâine, miercuri, ora 17:00, o poate părăsi pe Dinamo fără a putea fi penalizat de club. 

  • FC Argeș Dinamo, din runda cu numărul 12, e programat vineri, de la ora 20:30. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

Cosmin Contra, la fel ca toată lumea de la Dinamo, nu a primit niciun leu de la startul acestui sezon. Antrenorul a apelat la căile legale, a trimis două înștiințări către club, iar de mâine va deveni liber de contract.

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo

„Am înțeles că de mâine după-amiază, după ora 17:00, sunt liber. Până atunci au termen să mă plătească, să intre salariile la zi. După ora asta vom vedea ce se întâmplă. Fiecare persoană are o limită de a suporta anumite lucruri, iar eu am ajuns la limita limitelor. Regretele mele sunt doar că n-am făcut mai multe puncte. 

Am fost naiv, nu știu dacă păcălit. Dar și dacă plec mâine, tot la negocieri vom ajunge. Nu știu care a fost procedura legală. S-a trimis o înștiințare, s-a dat o perioadă de timp, apoi am trimis și a doua înștiințare. Eu aș vrea, sincer, ca să plătească. Nu pentru mine, cât pentru oamenii din club. Mă sună toată lumea, toți au nevoie de bani pentru chirii, pentru mai multe. Să se rezolve toate în ceasul al doisprezecelea”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport. 

Cosmin Contra a ajuns la capătul puterilor

În două luni de zile am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. Eram singur acasă. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. 

Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai vreau niciun post acum. Vreau doar să merg acasă la soție, să aibă grijă de mine câteva săptămâni
- Cosmin Contra

Contra nu e singurul care pleacă de la Dinamo

Jucătorii sunt în aceeași ipostază precum tehnicianul. Și ei sunt în legătură cu avocații și, în funcție de căile legale recomandate, câțiva dintre ei s-ar putea să nu mai vină de mâine la antrenament! Conform surselor GSP.RO, sunt cel puțin trei fotbaliști ce-ar putea spune „adio” lui Dinamo până vineri, când e prevăzută etapa cu FC Argeș. 

VIDEO. FC Argeș - Dinamo, fără Cosmin Contra pe bancă

Citește și alte știiri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo, ajutată să scape de datorii de un nume surpriză! Cum au strâns „câinii” cei 800.000 de lei

EXCLUSIV Cu cine se prezintă Dinamo la Pitești? Contra și cel puțin 3 jucători așteaptă semnul avocaților + accidentări importante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 Decembrie 2020, 14:32
Postat de catalynn pe 02 Decembrie 2020, 12:29

Io am spus din capul locului ca date fiind problemele juridice SC FC Dinamo 1948 SA este nevandabila și numai un prost sau un țepar s-ar băga. A fost a doua varianta ... Însă, recunosc!, odată Contra intrat un peisaj am avut oarecare dubii, prin simpla prezenta practic a legitimat acest proiect, deci e absolut firesc ca acum sa se simtă responsabil.

Cu atatea probleme juridice,care apar si dispar dupa cum le convine unora (vezi csa),doar prostii mai urmaresc fotbalul romanesc!Care mai e rostul,daca in 10,20 de ani,risti sa afli ca echipa ta a fost pe hold,n-a jucat,iar tu ai fost ca prostul atatia ani la meciuri si ai cantat in peluza (vezi peluza Sud care a fost ani de zile la meciurile Fcsb)

catalynn
catalynn  •  02 Decembrie 2020, 12:29

Io am spus din capul locului ca date fiind problemele juridice SC FC Dinamo 1948 SA este nevandabila și numai un prost sau un țepar s-ar băga. A fost a doua varianta ... Însă, recunosc!, odată Contra intrat un peisaj am avut oarecare dubii, prin simpla prezenta practic a legitimat acest proiect, deci e absolut firesc ca acum sa se simtă responsabil.

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  02 Decembrie 2020, 11:17

Ceea ce nu știm noi, data și ora când, la GSP, se vor face angajări după criteriul valoric! Respectiv când valoarea articolelor scrise va ajunge invers proporțională cu moderarea / banarea / ștergerea...teleportarea (în 1970)!!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează