FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, ajutată să scape de datorii de un nume surpriză! Cum au strâns „câinii” cei 800.000 de lei

Dinamo a evitat depunctarea pentru moment
Dinamo a evitat depunctarea pentru moment

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 09:44 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 16:58

Dinamo a reușit să stingă in extremis datoria de 800.000 de lei pe care o avea către terți, grație implicării EAD și a unui nume surprinzător: Ciprian Marica (35 de ani).

Cu câteva zile înainte de finalul lunii noiembrie, Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei necesară pentru a evita depunctarea. Banii nu au venit însă de la Pablo Cortacero, acționarul majoritar, ci din partea EAD - firma care ține drepturile TV pentru Liga 1 - și a lui Ciprian Marica, jucător în „Ștefan cel Mare” între 2001 și 2004.

Dinamo, ajutată de Ciprian Marica

Potrivit surselor GSP, cea mai mare parte a sumei, peste 700.000 de lei, a fost dată de firma EAD, a lui Orlando Nicoară, în timp ce diferența a fost acoperită de Ciprian Marica, actual finanțator la Farul! 

Chiar dacă Marica a susținut că nu s-a implicat financiar, surse apropiate clubului afirmă că el nu a fost impasibil la problemele „câinilor” și le-a oferit acestora o sumă de bani.

FRF confirmă: Dinamo a scăpat de acea datorie

Plata datoriei de 800.000 de lei a fost confirmată de FRF, prin vocea președintelui Răzvan Burleanu. În cadrul unei conferințe de presă susținută luni, acesta a declarat că „Dinamo şi-a plătit toate datoriile, astfel încât să nu ajungă în situaţia de a fi depunctată. Prin urmare, s-au găsit resurse financiare”.

VIDEO. Radu Birlică, director sportiv Dinamo declarații halucinante despre fani și „diamantul” CONTRAcero

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

Ionel Dănciulescu a răbufnit în direct: „Toți care ați nenorocit Dinamo trebuie să plătiți”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
mehighms
mehighms  •  02 Decembrie 2020, 06:04
Postat de creeperno pe 01 Decembrie 2020, 22:40

Maine intra 1,5 milioane de euro si se platesc imprumuturile

esti pr..st cu acte in regula..

creeperno
creeperno  •  01 Decembrie 2020, 22:40

Maine intra 1,5 milioane de euro si se platesc imprumuturile

romanderoman
romanderoman  •  01 Decembrie 2020, 20:42

Cum a ajuns Dinamo ...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează