FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu l-a ironizat pe Cortacero: „Dacă nu erau camere pe el, ar fi luat și dezinfectantul”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 17:33 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 17:38

Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul team manager al lui Dinamo, a lansat un atac dur asupra actualilor șefi ai echipei din Ștefan cel Mare, pe care-i acuză că sunt vinovați de situația gravă prin care trece clubul.

Antrenorul Cosmin Contra va pleca în scurt timp de la echipă, jucătorii și restul angajaților sunt neplătiți de luni bune, iar banii promiși de Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, întârzie să apară. Situația gri de la Dinamo este pusă de Ionel Dănciulescu în cârca spaniolilor care conduc acum echipa.

Fostul oficial al lui Dinamo a subliniat cum directorul sportiv Rufo Collado, cel care a intrat în colimatorul fanilor, se dezice acum de patronul Pablo Cortacero și se eschivează atunci când cine vorba despre bani, deși a contribuit la aducerea unor jucători cu salarii imense pentru nivelul Ligii 1.

Ionel Dănciulescu, despre situația de la Dinamo: „Dacă va pleca și Contra, nu știu ce se va întâmpla”

„Dacă nu vin banii promiși de partea spaniolă, nu văd o rezolvare a lucrurilor. L-am văzut pe Cosmin dezamăgit, nu mai are puterea de a lupta. Dacă va pleca și el, nu știu ce se va întâmpla. Am văzut că domnul Rufo Collado este acum doar pe partea sportivă. Dar atunci când aduci jucătorii pe sumele respective trebuia să ai o bază financiară, că poți să le plătești salariile. Jucătorii străini dacă vor mergea la FIFA vor avea câștig de cauză. 

Am văzut că acum se dezice puțin de Cortacero, dar înainte când se pozau prin Botswana, unde făceau afaceri? Nu, toți intrați în aceeași oală, toți cei care ați nenorocit echipa asta, și trebuie să plătiți la un moment dat. Legal, dacă există vreo situație”, a declarat Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

L-am văzut pe Cortacero că folosea dezinfectant, dacă nu erau camerele pe el, l-ar fi luat și pe ăla
- Ionel Dănciulescu

VIDEO. Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mai vin și vești bune la Dinamo: „Confirm, au plătit toate datoriile” » De ce FRF nu l-a verificat pe Cortacero: Burleanu recunoaște că s-a temut de reacția fanilor

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Comentarii (2)
gigelos
gigelos  •  01 Decembrie 2020, 11:00

Borcea , Dinu , fam Becali , Netoiu , Borcea,Borcea ,Borcea ,Negoita ...spaniolii astia sunt pistol cu apa fata de *** de mai sus

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valu4ever
valu4ever  •  01 Decembrie 2020, 09:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează