FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra primește întăriri: șase jucători se întorc la Dinamo în această vară

Valentin Costache (18 ani), celebrând singurul său gol reușit în Liga 1, în partida cu FC Botoșani din februarie 2016/ FOTO: Cristi Preda
Valentin Costache (18 ani), celebrând singurul său gol reușit în Liga 1, în partida cu FC Botoșani din februarie 2016/ FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 22:12

Dinamo luptă din răsputeri să-și păstreze jucătorii importanți ale căror contracte expiră în această vară, Palici, Dielna sau Romera fiind cele mai concludente exemple.

Totuși, Cosmin Contra va avea parte și de șase jucători noi, toți tineri, ale căror împrumuturi la formațiile din Liga a doua expiră în iunie.

Este vorba de goalkeeper-ul Vlad Muțiu (22 de ani, împrumutat la CS Afumați), fundașul Constantin Dima (17 ani, împrumutat la Metalul Reșița), fundașul Vlad Olteanu (21 ani, împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe), mijlocașul Valentin Costache (18 ani, împrumutat la CS Afumați), și atacanții Laurențiu Manole (20 ani, împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe) și Robert Moldoveanu (18 ani, împrumutat la FC Brașov).

Toți cei șase jucători vor fi prezenți la reunirea lui Dinamo, și cel mai probabil vor fi cooptați de Cosmin Contra în lotul lărgit pentru cantonamentul din Slovenia.

Pe lângă cei șase tineri, la Dinamo se vor întoarce și mult mai experimentații jucători Valentin Lazăr (27 de ani), de la Al-Sailiya și Paul Anton (26 de ani), de la Getafe.  

Chiar și așa, nu este exclus ca tehnicianul dinamovist să decidă un nou împrumut al unora dintre jucătorii enumerați mai sus. 

Reunirea dinamoviștilor e programată pentru 11 iunie, aceștia urmând să plece în cantonamentul din Slovenia pe 15 iunie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
gizeh
gizeh  •  22 Mai 2017, 15:27

... "Cosmin Contra primește întăriri: șase jucători se întorc la Dinamo în această vară" ... :)))

jony1973
jony1973  •  22 Mai 2017, 14:11

Cu Lazar si Anton echipa va fi si mai puternica. Lazar este o extrema de viteza si este un jucator ideal de contraatac

fibra
fibra  •  22 Mai 2017, 09:51

S-a cam intarit echipa a-II-a si cea de juniori. Titlul dovedeste sfidarea totala a cititorilor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează