FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, rugat de suporteri să rămână: „Dacă are tupeu, să vină în București să te dea afară!”

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 08:00 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 08:44

Suporterii și jucătorii au făcut front comun ca antrenorul Cosmin Contra să continue, chiar dacă Pablo Cortacero l-a amenințat, din Spania, că a bifat ultimul meci în Ștefan cel Mare.

Cosmin Contra a fost rugat, a fost somat, a fost solicitat, să nu părăsească "haita", chiar dacă a notificat clubul vizavi de cele trei luni de restanțe financiare, iar pe 1 decembrie va împlini 100 de zile de când e la Dinamo și nu a primit niciun cent. Iar jucătorii iau în calcul să nu mai vină la serviciu dacă antrenorul de 44 de ani va pleca!

Şi suporterii au făcut apel la "Guriță" să nu părăsească echipa. „Cosmin Contra, rămâi la echipă! Suporterii nu ți-au spus niciodată să pleci. Pablo, dacă are tupeu, să vină în București să te dea afară! Va trebui să dea ochii cu noi”, au scris cei de la DDB, public, pe Facebook.

Viitor incert

Cosmin este curtat intens de Al Ittihad să semneze în Arabia Saudită. I-a fost promis un buget uriaș acolo, 1,5 milioane de euro, doar că bănățeanul nu mai crede în orice, după fiasco-ul proiectului spaniol de la Dinamo. Mai ales că are exemplul lui Victor Pițurcă, care a fost la Al Ittihad și a fost obligat să se adreseze către FIFA pentru a-și lua banii!

Tehnicianul dinamovist este nehotărât momentan în legătură cu viitorul său în Ştefan cel Mare. "I-aștept cu drag să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter și atunci vom vedea. E timpul să mă dau eu la o parte, probabil. Pe 1 decembrie, de Ziua Națională, fac trei luni de neplată. Există o notificare din partea avocaților mei, dar nu știu care sunt procedurile. Nu pot să spun dacă voi mai fi sau nu după 1 decembrie. Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur", a reacționat Contra la GSP Live.

300 de mii de euroeste clauza eliberatoare a lui Contra

90 de mii de euroeste cuantumul sumei pe care antrenorul o are de primit doar din restanțele salariale

Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajmă e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. Un om, dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

VIDEO Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii asigură banii, masa și vinul! Ce s-a întâmplat la Dinamo după victoria din Cupă

DINAMO. Don Pablo a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui » Cum l-au „trollat” jucătorii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
jony1973
jony1973  •  30 Noiembrie 2020, 12:10

Sa vina Paco Jemez. Raman la parerea ca daca echipa avea rezultate bune mai devreme, veneau si banii. Asa dupa doua luni de infrangeri, cine ar mai baga bani in echipa. Contra a aratat prea putin in acest timp si o mare parte din meritul victoriei cu Viitorul o are italianul ca este in forma si a inceput sa traga la poarta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează