FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Don Pablo a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui » Cum l-au „trollat” jucătorii

Pablo Cortacero a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui +7   FOTO
Pablo Cortacero a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 18:26 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 19:41

DINAMO. Fotbaliștii aduși de Cortacero et Co. în mercato de vară sunt cei mai mari critici ai managementului iberic, acționarul majoritar este luat peste picior. 

Dinamoviștii au savurat succesul după joc, inclusiv în mediul online, jucătorii întrecându-se în a afișa fotografii din meci, a se felicita și a le mulțumi suporterilor. Mai mult, fotbaliștii l-au luat peste picior și pe Pablo Cortacero. Tocmai spaniolii, jucătorii aduși să clădească "Nuevo Dinamo"! 

Borja Valle este lider de sindicat al echipei, omul care s-a contrat pe față cu Rufo Collado, mijlocașul care le-a bătut obrazul celor din managementul clubului pentru neachitarea lefurilor. "O nouă victorie, aceleași promisiuni. #aceastasaptamanadada", a scris decarul pe Instagram. A fost semnalul ironiilor. 

"În această săptămână sută la sută", a comentat Isma Lopez, parafrazând promisiunile fără acoperire ale acționarului majoritar. Nici Rene nu s-a lăsat mai prejos: 

"Da, da, sută la sută", atașând mai multe emoticoane care râd. "Performanță solidă, victorie uriașă, calificare. Echipa și suporterii merită", a notat fundașul stânga. 

Pablo Cortacero a anunțat deunăzi că a mai trimis 1,5 milioane de euro către echipă, că este decis să facă majorarea de capital de 5 milioane de euro, deși nici până acum nu au sosit cei 400.000 de euro pe care i-a promis de o lună! 

"Am vorbit direct cu Pablo Cortacero, pe WhatsApp. Dânsul e foarte optimist, o să vină cu un aport de capital de două milioane de euro săptămâna viitoare. Asta nu înseamnă că eu garantez pentru el, ci doar spun ce mi-a transmis. Am încredere deplină în cuvintele lui", a spus directorul de marketing al clubului, Radu Birlică.

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO

Precedent: Nistor îl umilea pe Negoiță 

Nu este o premieră faptul că jucătorii dinamoviști sunt ironici cu șefii. Anul trecut, pe vremea aceasta, căpitanul echipei, Dan Nistor, îl lua peste picior pe Ionuț Negoiță, pornind la fel, de la chestiuni financiare. 

"Sincer, mi-aş dori foarte mult să mai vină pe la noi, pentru că nu l-am mai văzut de mult timp şi chiar îmi e dor de dânsul. Înainte mai venea la Săftica, mai avea discuţii cu noi. Am auzit că şi-a făcut implant. Probabil de aceea nu o să-l mai recunoaştem, dar cu siguranţă îl recunoaştem. E acelaşi om bun, chiar dacă unii îl înjură, dacă nu era el, acest club era în faliment", a declarat atunci Nistor.

VIDEO Radu Birlică: „Am vorbit cu Pablo Cortacero, săptămâna viitoare vor intra banii în club”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii asigură banii, masa și vinul! Ce s-a întâmplat la Dinamo după victoria din Cupă

DINAMO. Cosmin Contra, un nou atac la Pablo Cortacero: „Ruptura e totală. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
ares123
ares123  •  29 Noiembrie 2020, 21:47
Postat de samertx pe 29 Noiembrie 2020, 21:37

1,2, 3 dispari, hocus pocus!

Mda...lasa ca faci tu umbra destula pe aici....metre.

samertx
samertx  •  29 Noiembrie 2020, 21:37
Postat de ares123 pe 29 Noiembrie 2020, 21:00

Ok, nu am chef de dispute inutile.

1,2, 3 dispari, hocus pocus!

samertx
samertx  •  29 Noiembrie 2020, 21:31
Postat de ares123 pe 29 Noiembrie 2020, 20:52

FCSB = Steaua...multumit ? Celalalt e un trol ddbist. Chestia asta o aveti in adn.

:))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează