FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-0

DINAMO. Cosmin Contra, un nou atac la Pablo Cortacero: „Ruptura e totală. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

Cosmin Contra +7   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 11:20 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 11:39

După partida de Cupă câștigată cu Viitorul Constanța, scor 3-0, Cosmin Contra (44 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo și despre viitorul său la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Contra a oferit detalii despre relația pe care o are cu Pablo Cortacero și despre cum a ajuns Dinamo în situația actuală: „Nu știu dacă plec, încă nu sunt sigur. Ruptura mea cu Pablo și cu cei din preajma lui e totală. Mai ales că a declarat înainte de meci că va fi ultimul meu meci, deoarece nu am fost loial și nu am respectat clubul. În general, un om dacă promite ceva, trebuie să facă acel lucru. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

„Eu am muncit fără bani la Dinamo, deoarece respect clubul. Să se uite în dicționar să vadă ce înseamnă să fi loial și să respecți pe cineva. Am fost naiv să cred în Melero. Știam că el nu se bagă la un club unde nu se va face ce s-a promis. Și Melero și-a dat seama că Pablo Cortacero nu are potența financiară de care se spunea. Nu m-am interesat cine este Pablo Cortacero. Nu sunt investigator, eu sunt antrenor. Se vede că echipa începe să arate bine. A fost o săptămână foarte grea, cum au fost toate de când sunt la Dinamo”, a declarat Contra la Pro X.

DINAMO. Cosmin Contra, la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a intervenit la GSP Live, la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. Până să-și încheie intervenția, „Guriță” a glumit cu Geraldo Alves, fostul său elev de la Petrolul: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Sunt pe bune?! Trei goluri de PlayStation reușite de „câini”, într-un meci entuziasmant

A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mattteo
mattteo  •  29 Noiembrie 2020, 19:15
Postat de dd.x pe 29 Noiembrie 2020, 15:31

...un mincinos prefacut cu rezultate deplorabile, un mucinceai veritabil

Promovat de Ovidiu Ioanitoaia si gasca lui. Mai stiti cum il tocau pe Daum?? Pentru principalul motiv ca nu-i chem al a nationala pe Budescu si Alibec. Pai omul ala isi daduse seama ca ei nu pot rvolua la nivel jnalt. Pe Contra nu il toaca nea Ovi cu nimic....mai sus e ingrosat "Eu sunt antrenor, nu investigator". Spalare totala de responsabilitate, ca si la echipa nationala. Mai ne anttenor, dar nici nu stii ca nu e bine pentru Dinamo sa aduci pe Paul Anton cu 360 mii pe an + inca pe atat datorati la stat cand ai inca 3 inchizatori la echipa?? Laura Andresan....au ajuns Mutu si Contra antrenori....

mehighms
mehighms  •  29 Noiembrie 2020, 16:56
Postat de maconnique.man. pe 29 Noiembrie 2020, 14:13

Un fel de valiza gigista, stiti voi....

un fel de "tu" .. frustratule

dd.x
dd.x  •  29 Noiembrie 2020, 15:31

...un mincinos prefacut cu rezultate deplorabile, un mucinceai veritabil

Vezi toate comentariile (21)
Comentează