FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - VIITORUL 3-0

„DINAMO - VIITORUL 3-0. A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

Cosmin Contra +7   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 22:46 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 23:02

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a trasat principalele concluzii după victoria impresionantă reușită de „câini” cu Viitorul, scor 3-0.

„Era o chestiune de timp până când lucrurile să înceapă să funcționeze. Am avut cinci eșecuri la rând, dar de multe ori am avut ocazii la fel de multe ca astăzi. Vreau să-mi felicit jucătorii. În situația care e la Dinamo, să câștigăm două meciuri de o asemenea manieră mă face să fiu foarte fericit. Le mulțumesc din suflet jucătorilor pentru ceea ce au reușit în aceste meciuri. Le e greu să vină să se antreneze și să joace, dar dau dovadă de caracter. Au fost blamați după cinci înfrângeri, dar mă bucur că echipa începe să funcționeze. 

Am avut un moment în a doua repriză în care am pierdut puțin jumătatea terenului, dar, per ansamblu, a fost o victorie meritată. Mă bucur că jucătorii au început să dea goluri și mă bucur că e al doilea meci consecutiv fără gol primit. Jucăm pentru fani și contează pentru jucători să-i simtă pe ei aproape. Sunt motivați de fani în această situație grea. Victoriile pe care le obținem sunt și pentru ei”, a spus Contra, la microfonul TV Telekom Sport. 

Cosmin Contra: „În 97 de zile, n-am primit niciun euro din salariu”

„Chiar dacă voi pleca, întotdeauna există cale de înțelegere. Indiferent de ce se va întâmpla, întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înțelegere (n.r. - cu conducerea echipei). 

Nu doresc niciunui antrenor ce am trăit eu în aceste luni la Dinamo. Am fost naiv și am crezut că va fi un proiect bun la Dinamo. Mi-aș dori să se întâmple ceea ce s-a promis. În 97 de zile, n-am primit niciun euro. Nici eu, nici staff-ul meu. Luni dimineață vom avea antrenament, vom vedea ce se va întâmpla. Telefonul meu e deschis, aștept. Directorul sportiv e pe hol și, dacă are ceva să-mi transmită, îl aștept cu drag”, a spus Contra, vizavi de posibila sa plecare.  

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO - VIITORUL 3-0. Răbufnirea condamnaților! „Câinii” au zdrobit Viitorul, după trei goluri de excepție

DINAMO - VIITORUL. Sunt pe bune?! Trei goluri de PlayStation reușite de „câini”, într-un meci entuziasmant

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
tororosso
tororosso  •  29 Noiembrie 2020, 13:11

Proletari din toate părțile, uniţi-vă! și ajutați cum se poate această echipă de trotinete . Fiind asemuit cu Cocoșul de Vânt de la hornul caselor , Contra nu va pleca nici după mai toate jurămintele și asta deoarece nu are unde merge. A zis că pleacă din România că numai are stare printre Români dar aseară sa sucit și a băgat-o cum că corona virusul nu îl lasă . Oare are Sindromul Münchausen ?

gigistul.arlechin
gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:21
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 29 Noiembrie 2020, 00:28

Nu am nimic cu nimeni, dar cantam asta cand eram mic: "Hai Dinamo la gunoi Ca va dam si usturoi Si va dam si biscuiti Lua-v-ar ... de ***!" Bravo Dinamo!

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, sfios, cinstit si sfătos, fără valize, care bate mătănii la Muntele Athos, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român. Dar ei sunt, in realitate, partea malignă a lui! Un exemplu perfect este poetul sfert-doct citat mai sus, care acum se chinuie sufocat de unghia adanc înfiptă in glanda mare de neam prost.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  29 Noiembrie 2020, 00:28

Nu am nimic cu nimeni, dar cantam asta cand eram mic: "Hai Dinamo la gunoi Ca va dam si usturoi Si va dam si biscuiti Lua-v-ar ... de ***!" Bravo Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează