Comentarii (5)
gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 08:21
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 29 Noiembrie 2020, 00:28

Nu am nimic cu nimeni, dar cantam asta cand eram mic: "Hai Dinamo la gunoi Ca va dam si usturoi Si va dam si biscuiti Lua-v-ar ... de ***!" Bravo Dinamo!

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, sfios, cinstit si sfătos, fără valize, care bate mătănii la Muntele Athos, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român. Dar ei sunt, in realitate, partea malignă a lui! Un exemplu perfect este poetul sfert-doct citat mai sus, care acum se chinuie sufocat de unghia adanc înfiptă in glanda mare de neam prost.

tororosso  •  29 Noiembrie 2020, 13:11

Proletari din toate părțile, uniţi-vă! și ajutați cum se poate această echipă de trotinete . Fiind asemuit cu Cocoșul de Vânt de la hornul caselor , Contra nu va pleca nici după mai toate jurămintele și asta deoarece nu are unde merge. A zis că pleacă din România că numai are stare printre Români dar aseară sa sucit și a băgat-o cum că corona virusul nu îl lasă . Oare are Sindromul Münchausen ?

jgcwgwgvgebtr  •  29 Noiembrie 2020, 00:28

Nu am nimic cu nimeni, dar cantam asta cand eram mic: "Hai Dinamo la gunoi Ca va dam si usturoi Si va dam si biscuiti Lua-v-ar ... de ***!" Bravo Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigistul.arlechin  •  29 Noiembrie 2020, 00:00

Bravo Dinamo! Asa se câștigă respectul!

Marius-Adrian Creţu  •  28 Noiembrie 2020, 23:44

Felicitări ... DINAMO!!!

Comentează