FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-0

DINAMO. EXCLUSIV Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Cosmin Contra +7   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 23:27 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 23:46

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a intervenit la GSP Live, la o oră după terminarea meciului cu Viitorul, 3-0. „Guriță” a oferit detalii despre posibila plecare din „Ștefan cel Mare”, care ar putea avea loc pe 1 decembrie, când se împlinesc trei luni de când e neplătit. 

  • INFO: Sursele Gazetei susțin că antrenorul lui Dinamo a depus o notificare și că poate părăsi echipa pe 1 decembrie, urmând a-și primi toate restanțele salariale. Din informațiile obținute de reporterii GSP, Contra ar avea de partea sa acea notificare depusă de avocați. Tehnicianul a fost reticent când moderatorul emisiunii l-a întrebat despre acest subiect.

„Îi aștept cu drag pe spanioli, aștept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă. Poate e timpul să mă dau eu la o parte. Nu pot să spun dacă voi mai fi aici și după 1 decembrie. Momentan, vreau să savurez această victorie. Sunt singur, dar o savurez în liniște și mă voi bucura de aceste două victorii. 

Am trecut prin unele lucruri prin care nu credeam că voi trece. La ce am trăit în ultimele luni, am dreptul să savurez și eu această victorie timp de 24 de ore”, a declarat Cosmin Contra, la GSP Live. 

Cosmin Contra: „Băieții s-au dezlănțuit, ce să fac?”

Planul meu tactic a fost să dăm cu un gol mai mult decât adversarul. Băieții s-au dezlănțuit, ce să fac? Planul a fost să repetăm jocul bun din meciul cu Voluntari și mă bucur că băieții au reușit acest lucru. Am avut o primă repriză excepțională și mă bucur că am jucat de această manieră în condițiile date. Le-am zis jucătorilor să joace pentru ei și să-și arate valoare. Era doar o chestiune de timp până când această echipă să începe să funcționeze 
- Cosmin Contra, antrenor Dinamo, la GSP Live 

Contra, pus pe șotii: „Geraldo, poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”

Până să-și încheie intervenția la GSP Live, Cosmin Contra a glumit cu Geraldo Alves, fostul fotbalist al FCSB-ului și al Petrolului, pe care „Guriță” l-a antrenat pe „Ilie Oană”: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”, a glumit Contra cu portughezul. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Viitorul 3-0

Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)
+3 FOTO
  • Dinamo - Viitorul. Sursă foto: Cristi Preda (fotoreporter GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

„DINAMO - VIITORUL 3-0. A fost sau nu ultimul meci al lui Cosmin Contra? Declarații ambigue după calificare: „Întotdeauna există cale de înțelegere”

DINAMO - VIITORUL. Sunt pe bune?! Trei goluri de PlayStation reușite de „câini”, într-un meci entuziasmant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
maconnique.man.
maconnique.man.  •  29 Noiembrie 2020, 09:41
Postat de gigistul.arlechin pe 29 Noiembrie 2020, 08:13

E clar! Dinamo joaca prea bine! ..... Gigigușterii sunt disperați! Deaconu trebuie sa intervina! Urmatoarea delegare va fi a lui radu petrescu!..... si-acum sa le faca si stadion?? Nu se poate!....Domnul gigi e un om bun, sfios, cinstit si sfătos, fără valize, care bate mătănii la Muntele Athos, si in mintea bolnava a gigigușterilor ei cred ca reprezinta partea majoritară a poporului român. Dar ei sunt, in realitate, partea malignă a lui!

plang gigitii, plang...

maconnique.man.
maconnique.man.  •  29 Noiembrie 2020, 09:41
Postat de valu4ever pe 29 Noiembrie 2020, 09:12

Priviti,HAL de antrenor!

petrea e un r a h a t mai fotogenic???

1500744200249107
Marius Cristian  •  29 Noiembrie 2020, 09:18

Simeone ce te umfli așa in pene, de parca tu i - ai invatat pe alfe Fabrini sa suteze la poartă !? Toate golurile au fost din acțiuni personale , tu nu ai niciun merit !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close