FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra se teme pentru Dinamo! Anunț sumbru făcut de antrenor: „Fără aceste lucruri, falimentul e singura opțiune”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 12:20 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 12:52

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația din club și spune că echipa are nevoie de un stadion nou. În caz contrar, tehnicianul spune că formația alb-roșie riscă falimentul.

„Dinamo trebuie să aibă un stadion nou! Steaua deja are unul, Rapid va avea unul, iar Arcul de Triumf este nou-nouț și cochet. Ar fi putut și Dinamo să aibă un stadion nou, care să fie inaugurat în vară.

Trebuie ca toți dinamoviștii să se gândească dacă se va ajunge la un consens din acest punct de vedere. Fără construirea unui nou stadion, a unei baze noi și fără ca Dinamo să ajungă la un nivel ridicat din punct de vedere al infrastructurii, clubul va ajunge până la urmă în faliment.

Asta indiferent că este condus acum de Pablo Cortacero sau că vor veni alți investitori. Dacă aceste lucruri nu se vor face în viitor, eu cred că falimentul va fi unica opțiune”, a declarat Cosmin Contra pentru ProTV.

Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe

Fanii DDB, întâlnire cu premierul Orban 

Primul ministru Ludovic Orban, ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe și alți reprezentanți ai Guvernului au avut o întâlnire cu membrii Boardului DDB, în luna septembrie, subiectul ședinței fiind noul stadion. A mai existat la începutul verii, o întrevedere cu Marcel Vela, ministrul de Interne, tot pe această temă. Guvernul României și-a arătat toată deschiderea și a subliniat că susține proiectul noului stadion Dinamo alături de Compania Națională de Investiții.

VIDEO  Cosmin Contra anunță Apocalipsa la Dinamo: "Nu mi s-a oferit postul de a face eu toate cărțile la club!"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Jucătorii lui Dinamo, derapaj la adresa rivalei FCSB! Înjurături la ziua lui Puljic: „M*** Steaua!”

Colapsul lui Dinamo este iminent » De ce a șters-o creierul afacerii: „Când a văzut ce face «racheta» Cortacero, s-a dat la o parte. E cel mai mare bluf din istorie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
creeperno
creeperno  •  06 Noiembrie 2020, 22:37

Jucatorii sunt buni dar trebuie antrenor cu tactica tiki taka ca tactica bufa bufa nu pot juca spanioli

1171131839584420
Bobaru Ionel  •  06 Noiembrie 2020, 20:19

Pana la un nou stadion,Dinamo are nevoie deocamdata de un antrenor,ceva jucatori[nu expirati de pe nu stiu unde] si destui de multi bani.

 •  06 Noiembrie 2020, 19:38
Postat de sampaolo pe 06 Noiembrie 2020, 19:28

Pandemia a salvat România de FC FCSB prin cea de-a treia eliminare consecutiva din preliminariile EL. Sunteți în faliment. Lasă abureala cu "vine armata în genunchi la Gigi." De ani de zile repeți tâmpenia asta. Ești vai de capul tău și rupt de realitate.

pai de ani de zile repet treaba ca vine armata in genunchi cand o sa fie gata stadionul. soprere,vitanul tau barzesti este in pragul desfiintarii. nu iti garanta nimeni ca ajungeai in grupe si daca nu era pandemia. cine stie,te elimina slovan,dar nu aveai scuze,macar asa avem scuze. vitan barzesti nascuta sa te umilesti bai soprere.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează