FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutare importantă rezolvată de Dinamo! Al 4-lea transfer al săptămânii în „Groapă”

Cosmin Matei, primul din dreapta // foto: Imago
Cosmin Matei, primul din dreapta // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2021 12:36 / Actualizat vineri, 03 septembrie 2021 12:51

Dinamo s-a înțeles cu mijlocașul Cosmin Matei (29 de ani), ultima dată jucător la Farul din Liga 1.

Conducerea lui Dinamo se mișcă rapid după ce Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri dictată de FIFA. „Câinii roșii” au rezolvat joi transferurile fundașilor Constantin Nica și Răzvan Popa, iar astăzi pe cel al mijlocașului de bandă Gabriel Torje.

Cosmin Matei s-a înțeles cu Dinamo

Mutările de întărire a lotului nu contenesc aici. Potrivit Fanatik, Dinamo s-a înțeles și cu Cosmin Matei, mijlocaș ofensiv / dreapta, care în ultimii doi ani a evoluat la Viitorul, echipă transformată între timp în Farul.

Matei este liber de contract în prezent după ce s-a despărțit de Farul. Conform sursei citate, el, alături de ceilalți 3 jucători cu care Dinamo a bătut palma în ultimele zile, vor fi prezentați sâmbătă.

Cosmin Matei a mai evoluat la Dinamo între 2012 și 2016. În acea perioadă a atins vârful de formă al carierei, fiind cotat în 2014 la două milioane de euro pe Transfermarkt.com.

Crescut de Farul, Matei a mai jucat la FCSB, Astra, Atromitos, Genclerbirligi, NK Istra și Viitorul.

La Dinamo, mijlocașul cu două meciuri pentru echipa națională a României are 124 de meciuri, 21 de goluri și 17 pase decisive.

Țintele lui Dinamo au cifre dezastruoase

Scăpați de marea problemă din acest start de sezon, oficialii lui Dinamo se năpustesc să facă transferuri pentru a mai stopa din căderea în care se află în Liga 1 Roș-albii au bătut deja palma cu fundașul Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, dar care are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani!

Un alt nume propus de Dinamo e atacantul Cătălin Țîră (27 de ani). E liber de contract din iunie, după o experiență nereușită în Lituania, la Suduva. Acesta s-a antrenat în această vară cu Dinamo, iar recent a fost surprins petrecând alături de vedetele de la Dinamo într-o zonă de fițe din Mamaia.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Gabriel Torje a aterizat la București » Declarații înainte de a semna cu Dinamo: „Nu vreau luna de pe cer, dar nu joc gratis”

L-au transferat sau l-au arestat? » Reacții spumoase ale fanilor la vederea imaginilor cu noul transfer de la Dinamo: „L-au prins pe fugar și își iau recompensa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mehighms
mehighms  •  04 Septembrie 2021, 07:37
Postat de creeperno999 pe 03 Septembrie 2021, 22:47

Am mare incredere in domnii muresan si bonetti ca vor reusi sa formeze un lot pentru a ne mentine in liga 1

tu ai si ai avut incredere in contrazero!

creeperno999
creeperno999  •  03 Septembrie 2021, 22:47

Am mare incredere in domnii muresan si bonetti ca vor reusi sa formeze un lot pentru a ne mentine in liga 1

zorrozabal
zorrozabal  •  03 Septembrie 2021, 22:13

Sunt curios cine isi bate joc de Dinamo!Readucerea acestui Cosmin Matei intrece orice inchipuire!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează