FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Revine Cosmin Moți la Dinamo? „Nu vreau să îmi bat joc!” + „Mi-e frică să nu ajungem ca Rapid”

Cosmin Moți, la Dinamo
Cosmin Moți, la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 10:45 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 12:05

Invitat la GSP Live, Cosmin Moți (35 de ani), fundaș central la Ludogoreț, a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo, acolo unde a fost legitimat între 2005 și 2012.

Dinamo s-a aflat în căutare de fundaș central în ultimele zile ale perioadei de transferuri, Cosmin Contra dorind întăriri în acea zonă a terenului. Moți ar fi putut reprezenta o varianta pentru „câini”, însă stoperul spune că nu se gândește la o revenire în „Ștefan cel Mare”, dorința sa fiind aceea ce a-și încheia cariera la Ludogoreț. 

„E foarte greu. Nu vreau să mă întorc la Dinamo să joc doar cu numele. Nu vreau să îmi bat joc de tot ce am făcut bun pentru mine, în cariera mea până acum, pentru un an în care cu siguranță nu voi mai fi același jucător care am fost acum 3 sau 4 ani. Cu siguranță îmi voi încheia cariera aici, când o să vrea bunul Dumnezeu...”

217 meciuria strâns Moți la Dinamo, pentru care a marcat 8 goluri. La Ludogorets a evoluat în 284 de partide, reușind să înscrie de 34 de ori

3 trofeea cucerit Moți alături de Dinamo: campionatul în 2006/2007, cupa în 2011/2012 și supercupa în 2005/2006. La Ludogorets are 10 trofee (7 campionate, o cupă și 3 supercupe)

Ce îl îngrijorează pe Cosmin Moți la noul Dinamo

Dinamo, sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță, a avut parte de o campanie de achiziții impresionantă. Alb-roșii au adus fotbaliști cu salarii mari, mult peste nivelul Ligii 1, iar Cosmin Moți se teme ca fosta lui echipă să nu aibă soarta pe care a avut-o Rapid, club care a intrat în faliment. 

„S-a pornit pe un drum precum cel de la CFR Cluj de acum 10 ani, cu jucători străini. Sunt jucători buni câțiva, despre care mi-am putut face o părere după un meci sau două, câte am văzut eu. Singura problemă a lui Cosmin e să reușească să închege echipa, pentru că au venit mulți jucători noi. 

Sperăm să continue pe linia asta, să nu se întâmple cum s-a întâmplat la Rapid ultima dată când au fost străini, cu Peseiro și salariile de sute de mii de euro, iar într-un an și jumătate a intrat echipa în faliment. Mi-a dat încredere sosirea lui Contra, cred că dacă nu era convins că e un proiect serios, nu venea. Nu venea să se facă de râs”, a spus acesta la GSP Live.

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo dă lovitura! Aleix Garcia, ex-Manchester City, a semnat cu formația alb-roșie

Ce riscă Radu Petrescu după arbitrajul catastrofal din FCSB - Dinamo: „Asta recomandă UEFA și FIFA”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
creeperno
creeperno  •  06 Octombrie 2020, 22:40

Ii mai trebuie experienta si e binevenit :)

mir21
mir21  •  06 Octombrie 2020, 20:27

Ala zice in interviu ca nu vine iar *** de stiucan zice in titlu ca revine la dinamo, mari jurnalisti, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează