FOTBAL  »  Superliga  »  BULGARIA

Cosmin Moți, despre sezonul catastrofal al celor de la FCSB: „E mai urâtă situația decât la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 19:05

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul central al celor de la Ludogoreț, a comentat situația în care se află Dinamo și FCSB.

Marile rivale din Liga 1 trec printr-o perioadă pe care trebuie să o uite. FCSB e ultima în Liga 1 după 7 etape, în timp ce „câinii” au ieșit din subsolul clasamentului datorită victoriei obținute cu Hermannstadt, scor 3-0. 

Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1!

Moți, fotbalist cu o istorie bogată împotriva actualei vicecampioane, crede că Dinamo are șanse mai mari să iasă la suprafață.

„Situaţia de la Dinamo e grea, dar cred că o să-şi revină, pentru că au adus un antrenor care e foarte bun. Nu că Neagoe nu ar fi fost bun, dar au fost multe lucruri care n-au ţinut de el. Sper ca acum să fie liniște. Văd că au mai adus câţiva jucători buni şi cred că o să se închege o echipă frumoasă acolo.

Mi se pare mai urâtă situaţia de la FCSB. Nu ştiu dacă e neapărat mai grea, dar e mai urâtă. Pentru că de la ei aşteptările erau mult mai mari decât de la Dinamo”, a declarat Cosmin Moți pentru TV Telekom Sport.

Moți, adversare tari în Europa League

Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore și-au aflat astăzi adversarele din grupele Europa League. Ludogoreț a fost distribuită în grupa H, alături de ibericii de la Espanyol Barcelona, rușii de la ȚSKA Moscova și maghiarii de la Ferencvaros. 

VEZI ȘI:

CFR Cluj, misiune complicată! Prezentarea adversarelor din grupele Europa League: cum se prezintă Lazio, Celtic și Rennes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
103798407052226
 •  31 August 2019, 15:11

bineinteles ca la fcsb e o situatie mult mai urata ! fara stadion,fara suporteri,fara meciuri in grupele cupelor europene...la dinamo situatia e mult mai frumoasa...coregrafii de oscar si vanatoarea de autobuze ale propriei echipe ! dragoste cu na.batai !

alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 August 2019, 01:56

are dreptate Moti ... sa vedem , daca o sa mai aiba curaj becali sa inchirieze arena nationala. o sa mai vina cotea spataru la meciurile fece spre be.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  31 August 2019, 01:35
Postat de planetfun pe 31 August 2019, 00:27

Mi se pare reprezentativ. Asta si cu arderea peluzei. "Eroi".

Lasa ba ce s,a intimplat acum 30 de ani ! Atunci Inca lumea se batea pe telecolor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează