FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A intrat în direct și a „desființat” planul lui Gigi Becali: „Nu, îi e greu!”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 21:01 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 21:13

Cosmin Moți (38 de ani), directorul tehnic de la Ludogorets, a explicat de ce nu a reușit să se impună Dorin Rotariu (28) la multipla campioană a Bulgariei și nu crede că planul lui Gigi Becali, acela de a-l utiliza pe Dorin ca vârf, va avea succes.

Dorin Rotariu a ajuns să semneze cu FCSB după ce și-a reziliat contractul cu Ludogorets, campioana Bulgariei în ultimii 12 ani. Nepotul lui Iosif Rotariu nu a reușit să se impună în formația din țara vecină, pentru care a adunat doar 10 apariții, un gol și un assist în perioada iulie 2021 - ianuarie 2022, înainte ca bulgarii să-l împrumute în Grecia, la Atromitos.

Cosmin Moți, director tehnic la Ludogorets, a explicat ce nu s-a legat pentru Rotariu la „vulturi” și de ce nu-l vede pe Dorin jucând ca atacant central, poziție pe care patronul de la FCSB, Gigi Becali, dorește să-l așeze. 

Omul cu avere de 200 de milioane de euro anunțat că ajută cu bani Dinamo
DINAMO
Omul cu avere de 200 de milioane de euro anunțat că ajută cu bani Dinamo

Cosmin Moți, despre Dorin Rotariu: „Îi trebuie mai multă răutate, dorință de succes”

„La noi nu a reușit să se impună. Ne-am despărțit amiabil, mă bucur că și-a găsit echipă. E un jucător bun, dar care la noi nu a reușit să demonstreze. A avut destul de multe probleme la început, a venit târziu în pregătire, apoi a venit pauza pentru echipele naționale și a fost depistat pozitiv cu COVID.

A trebuit să o ia de la zero cu pregătirea fizică, a avut și alte probleme de sănătate. A avut o perioadă de inactivitate, în care s-a antrenat singur. A avut multe probleme de sănătate, accidentări... iar antrenorul care l-a adus în vară a spus în iarnă că nu mai are nevoie de el.

Ce ar trebui să îmbunătățească? În primul rând, trebuie să fie bine psihic, să accepte criticile patronului, pe care-l cunoaștem cu toții. Cred că îi trebuie un pic mai multă răutate, să aibă o dorință mai mare de succes”, a afirmat Moți la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

„Cred că i-ar fi foarte greu ca atacant central, îi e greu să joace cu spatele la poartă. Îl văd în bandă, intrând în interior. Are calitate tehnică bună, nu știu dacă va reuși să se impună ca număr 9”, a adăugat Moți atunci când a fost întrebat despre planul lui Gigi Becali, latifundiarul dorind să-l vadă pe Rotariu pe postul de număr 9.

VIDEO: Dorin Rotariu, la primul antrenament la FCSB

Astăzi, la două zile distanță de la anunțul transferului său la FCSB, Rotariu s-a antrenat în premieră alături de noii lui colegi.

FCSB a publicat un videoclip cu imagini de la antrenament, principala „țintă” a camerelor fiind noul jucător roș-albastru.

Fanii își pot face o idee despre jocul lui Rotariu din imaginile publicate: Dorin își etalează tehnica cu pase cu exteriorul și o acțiune individuală în care a trecut în viteză de Ovidiu Popescu, apoi a finalizat.

Mai multe știri de actualitate:

După Iulian Cristea și Oaidă, Rapid a mai pus ochii pe un jucător de la FCSB de care Becali vrea să scape: „Mereu mi-a creat probleme!”

A vrut să plece de la FCSB, acum e un dezastru la noua echipă » Și-a enervat deja conducerea: „Trezește-te!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
johny2003
johny2003  •  12 Octombrie 2023, 21:26

Moti are dreptate! Cel mai bun post ptr Dorin este in poarta! )))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează