FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Cosmin Moți a lucrat cu viitorul antrenor al Universității Craiova și i-a făcut un scurt portret: „Ține foarte mult la disciplină. Dacă ai greșit, ai plătit”

Ivaylo Petev viitorul antrenor al Universității Craiova. 
Foto: Imago
Ivaylo Petev viitorul antrenor al Universității Craiova. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 19:55 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 19:55

Cosmin Moți (38 de ani), directorul tehnic al campioanei Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, i-a făcut un scurt portret lui Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul care va prelua banca tehnică a celor de la CS Universitatea Craiova

Ivaylo Petev a fost antrenorul lui Ludogoreț Razgrad în două mandate, cuprinse între iulie 2010 și iulie 2013 și martie-octombrie 2023. A câștigat cu multipla campioană a Bulgariei 3 titluri, două Cupe ale Bulgariei și o Supercupă a Bulgariei. 

Antrenorul care ar urma să preia Universitatea Craiova, implicat într-un scandal-monstru în țara natală » Dezbrăcat și dat afară de ultrași din conferința de presă + Cum s-a descurcat în carieră din acel moment
CSU CRAIOVA
Antrenorul care ar urma să preia Universitatea Craiova, implicat într-un scandal-monstru în țara natală » Dezbrăcat și dat afară de ultrași din conferința de presă + Cum s-a descurcat în carieră din acel moment

Cosmin Moți, fost fundaș la Ludogoreț între 2012 și 2021, în prezent directorul tehnic al grupării bulgare, a lucrat cu Ivaylo Petev în timpul primului mandat al acestuia pe banca formației din Razgrad și i-a făcut un scurt portret fostului selecționer al naționalelor Bulgariei și Bosniei. 

Cosmin Moți, detalii despre Ivaylo Petev, viitorul antrenor al Universității Craiova: „Ludogoreț e azi unde e și datorită lui”

„Ce se vede acum la Ludogoreț a început cu el acum 14 ani. Petev a luat echipa din Divizia C și a adus primele două titluri, a promovat de două ori consecutiv. Cu siguranță a fost rampa lui de lansare. 

Ludogoreț e astăzi unde e și datorită lui în mare parte. Pentru mine e un antrenor foarte bun. E un antrenor dur, în sensul că ține la disciplină, nu contează numele jucătorului. Dacă a greșit, a plătit. 

E apropiat de jucători, doar că știe să impună respect. Pentru mine e un lider care poate pune pe picioare o echipă aflată în situația Craiovei”, a afirmat Cosmin Moți, potrivit Fanatik

Cosmin Moți: „Ivaylo Petev vrea ca echipa lui să aibă posesia cât mai mult”

„E un antrenor care creează fotbalul, nu se apară, variază, construiește și ideea lui e de joc e construită pe posesia mingii. Vrea ca echipa lui să aibă posesia cât mai mult și e concentrat pe asta cât mai mult. 

Pentru mine e unul dintre cei mai buni antrenori străini care au fost vreodată în România. O să vedeți. La Ludogoreț e o perioadă mai grea de câțiva ani, tot încercăm să găsim o formulă câștigătoare. 

Am schimbat foarte mulți jucători, au plecat foarte mulți, au venit alții”, a mai declarat Cosmin Moți, conform sursei citate anterior. 

Cosmin Moți: „Aș vrea să le spun celor de la Craiova să aibă încredere 100% în Ivaylo Petev”

„Am vorbit cu el în ultima perioadă. Am vrut să-l las liniștit. I-am spus când a apărut prima oară oferta de la Craiova să meargă cu ochii închiși, să nu-și facă griji din niciun punct de vedere. 

I-am zis că are toate condițiile și știu bine cum se lucrează acolo și care e strategia. I-am zis să nu se gândească de două ori.

Eu aș vrea să le spun celor de la Craiova să aibă încredere în el 100% și știu foarte bine că o să aibă mână liberă și să nu își facă griji din punctul ăsta de vedere. Eu un antrenor care știe ce face. 

Muncește de dimineață până seara, e la bază mereu, gândește antrenamentele, lucruri tactice, urmărește jucătorii și e un antrenor care pune suflet în tot ceea ce face”, a concluzionat Cosmin Moți. 

VIDEO. Imagini din tribune la partida dintre CSU Craiova și FCU Craiova

Citește și: 

FRF a făcut anunțul: verdictul în cazul CSA Steaua - Chipciu » Cum a fost penalizat jucătorul pentru ironiile sale

Bergodi, mesaj clar pentru conducerea Rapidului: „Atunci e momentul în care totul se termină cu mine” + Primele explicații ale rupturii de Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eunescu09
eunescu09  •  07 Noiembrie 2023, 08:51

Sper sa fie cum spune Moți căci la Craiova indisciplina este la ea acasă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează