FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cosmin Olăroiu îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „Nu interesează pe nimeni. Ne-am dus la Olimpiadă cu o echipă încropită”

Cosmin Olăroiu +35   FOTO
Cosmin Olăroiu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 00:26 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:56

Cosmin Olăroiu a asistat din tribună la meciul FCSB - CSU Craiova 4-1, pe Arena Națională.

„Am văzut galeria, atmosferă frumoasă, goluri. Sper ca lumea să se întoarcă la stadion și să înceapă să revină fotbalul la ce a fost odată. 

Cordea e un jucător bun, l-am văzut și meciul trecut. Cred că are un viitor frumos, depinde de el mai departe.

Cicâldău e foarte important, cam cel mai bun jucător pe care-l avea Craiova. Cred că se simte lipsa lui, era un mecanism care funcționa cu el.”, a declarat Oli după meci.

Cosmin Olăroiu despre întoarcerea în Liga 1

Întrebat dacă se gândește să revină în România, tehnicianul de 52 de ani a explicat că așteaptă soluționarea procesului cu fosta sa echipă, Jiangsu Suning:

„Nu se pune problema întoarcerii mele în România, până nu se rezolvă problema cu chinezii. E un proces. Clubul a dispărut, dar la toți banii pe care noi i-am primit nu s-au plătit taxele și nu ai voie să transferi banii dacă taxele nu sunt plătite. Prin proces i-ar obliga să plătească taxele, lucru care ar elibera banii pe care îi avem în China, și eu, și jucătorii”.

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”
FCSB - CSU Craiova 4-1
Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”

Olăroiu „Ne-am dus la Olimpiadă cu o echipă încropită”

Olăroiu a comentat și posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și prestația naționalei olimpice, 0-4 cu Coreea de Sud.

„Ghencea pentru ce-l ține? Stadioanele care s-au făcut acum, Arcul de Triumf, Ghencea, Rapid trebuie folosite, nu? Toată lumea e agresivă, dar fotbalul e la fel. Pe noi ce ne interesează? Să facem fotbal sau să fim agresivi? România are nevoie de sport, nu numai de fotbal. 

Din ce am văzut, nu interesează pe nimeni. Ne-am dus la Olimpiadă cu o echipă încropită așa... ad hoc. Nu se poate. Pentru o țară e important să fie reprezentată la Olimpiadă. Apare numele României de „n” ori. Înainte eram în primele națiuni la medalii, acum nu mai contăm, nu mai existăm. 

Am vorbit cu Mirel după primul meci, m-am bucurat. Azi a fost diferența foarte mare. Acolo există școli care au campionat local și național. Licee, universități. Jucătorii sunt eligibili prin draft, ca la sistemul NBA, merg la cluburile profesioniste, care au academiile lor. Au o arie de selecție mult mai mare, lumea se implică, fotbalul progresează. 

Trebuie să uităm momentul ăsta și să ne axăm pe ultimul meci și sperăm să avem șansă, să mergem mai departe. Ar fi extraordinar, un miracol pe care l-ar reuși Mirel cu echipa asta”, a mai declarat Oli.

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu fanii victoria cu CSU Craiova, 4-1

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran în direct: „Vom fi ucigători!” » Niciun închizător!

FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  26 Iulie 2021, 18:37

Spuneti-i *** ca e vorba de prestigiul si palmaresul Romaniei! Burleanu si maimuta lui poliglota sint acolo! Or mai fi si alti presedinti de federatii nationale de fotbal???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  26 Iulie 2021, 11:31

La varsta lor, antrenorul nu ii mai poate învața cum sa facă o preluare. Aia o ai în sânge sau nu. Marea lor majoritate nu au.

ciuke
ciuke  •  26 Iulie 2021, 09:06
Postat de dobrin pe 26 Iulie 2021, 01:51

Nu se astepta nimeni la medalii. Dar zero suturi pe poarta in doua meciuri e prea mult.

Ca sa tragi la poarta ai nevoie de antrenor? Cand eram pustan, prin anii '80, am jucat cu echipa scolii la un turneu pe Bucuresti. Noi ne credeam zmei pana am intalnit echipa unei scolii sportive care ne-a batut fara drept de apel. In neputinta noastra am inscris un gol si am tras si vreo 3 suturi la poarta. Daca n-ai valoare antrenorul este de decor, indiferent de numele lui.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează