FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV // Costel Enache a vrut să își dea demisia: „Sunt sleit de puteri!” + Jucătorii Astrei l-au convins să rămână

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2019 13:05

Costel Enache (46 de ani) a vrut să își dea demisia după umilința cu CFR, 1-5, i-a și anunțat pe elevii săi, dar aceștia l-au convins să continue.

Astra are trei înfrângeri consecutive în play-off, iar ultimul eșec i-a pus capac lui Costel Enache. Conform surselor GSP, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost răvășit de umilința cu CFR, 1-5, de luni seara.

Surse autorizate susțin că, după partidă, Enache s-a dus în vestiar și i-a anunțat pe Alibec și compania că va demisiona pentru că nu mai poate gestiona situația așa cum dorește.

Deși rezultatele înregistrate în ultima vreme sunt extrem de slabe, jucătorii își apreciază enorm antrenorul. Astfel că liderii vestiarulul au făcut tot posibilul să îl întoarcă pe Costel din drum și i-au reamintit că echipa este aproape de a cuceri un trofeu în această stagiune, fiind calificată în finala Cupei României. Pentru moment, Enache a renunțat la ideea demisiei, însă cel mai probabil sezonul viitor nu va mai fi la Astra. 

1victorie și 7 înfrângeri e bilanțul Astrei în acest sezon de play-off, cu Enache pe bancă

„Sunt sleit de puteri. Situația e destul de complicată la club. Suntem la limită, energia e secată și e greu de gestionat un astfel de moment”
Costel Enache, imediat după 1-5 cu CFR

„Trebuie să tragem o linie și să vedem unde suntem. Cred că e momentul oportun pentru a face un bilanț. E imposibil să nu fiu și eu printre vinovați”
Costel Enache, imediat după 1-5 cu CFR

Citește și:

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
grigore66
grigore66  •  10 Mai 2019, 22:49

Bai du te la furat de aici cu *** tai ! Auzi la el : cea mai buna echipa din Romania !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Mai 2019, 16:44

Te-a batut cea mai buna echipa din Romania. Ferguson a fost vreo 30 de ani antrenor la Manchester. Si a avut diferite perioade.Doar la noi se schimba ntrenorul dupa un meci mai prost.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează