FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 0-0

Costel Enache, despre egalul cu Dinamo: "Nu trebuie să ascundem lucrurile"

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 23:12

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a analizat prestația echipei sale în meciul de pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0, și s-a arătat mulțumit de rezultatul din această seară.

"Am făcut un joc echilibrat. A fost o perioadă bună pentru Dinamo când avea un om în plus. Au avut ocazii bune, dar noi am scăpat bine de acel moment. Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru că au gestionat bine acea perioadă a meciului. Cred că în seara asta a fost exact cum am anticipat.

Faptul că nu marcăm e o bilă gri, dar în același timp trebuie să vedem și cu cine am jucat. Nu trebuie să ascundem lucrurile. Noi suntem o echipă cu o organizare defensivă foarte bună. Eu mă declar mulțumit că nu luăm gol. Play-off-ul e un obiectiv pe care noi îl atacăm. E șansa noastră. Ar fi păcat să nu gestionăm această șansă. Drumul e destul de lung", a declarat Costel Enache la Look TV.

...despre eliminarea lui Mușat din minutul 53: "Nicolae a făcut o greșeală, dar nu e singurul care greșește. El e conștient de greșeala sa. El ne-a ajutat până atunci și știu că o va face și de acum încolo. E normal ca noi în grup să ne acceptăm greșelile". Vezi AICI de ce a fost eliminat Mușat

Citește aici cronica partidei

VIDEO cu cele mai importante faze

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Octombrie 2017, 10:48

musat e jucatorul lui dinamo si a fost sfatuit de *** sa faca ce a facut. lucrul asta e clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează