LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Costel Enache dezvăluie strategia inedită care l-a determinat să semneze cu Hermannstadt: „Așa procedez când am mai multe oferte”

Costel Enache // FOTO: GSP
Costel Enache // FOTO: GSP

Articol de — Luni, 17 Iunie 2019

Costel Enache, noul antrenor al lui Hermannstadt, a avut mai multe oferte, inclusiv de la U Cluj, motiv pentru care și-a făcut o listă de priorități, pe care a punctat în funcție de ce i-au propus cluburile.

Costel Enache este, începând de azi, succesorul lui Vasile Miriuță la Hermannstadt. Întors din drumul spre U Cluj de către directorul executiv Iuliu Mureșan, antrenorul de 46 de ani a semnat pe un sezon, cu opțiune pentru unul suplimentar.

El va lucra la Sibiu cu secundul și cu preparatorul fizic pe care i-a avut și la Astra, Cătălin Munteanu, respectiv Alessandro Cittadino, cărora li se adaugă Eugen Beza.

Enache a dezvăluit pentru GSP.ro de ce a ales Hermannstadt, ce planuri are acolo și în ce condiții s-a despărțit de Astra.

enache despre...

...CUM A LUAT DECIZIA:Când am mai multe oferte, fac un tabel cu priorități, cu factorii de care țin cont. Și punctez acolo în funcție de ce-mi propun cluburile interesate. Analizez apoi temeinic și decid

...SALARIUL: „Nu e nici 8.000 de euro pe lună, nici 6.000, cum s-a vehiculat. Nu vreau să vorbesc de bani, pentru că eu consider că în afară de nevastă nu trebuie să intereseze pe nimeni altcineva”

...POLITICA DE PERSONAL: „Mă voi baza pe cei care au dus greul stagiunea trecută. Lor vom căuta să le creăm o concurență redutabilă. Au venit Caiado și Bușu, de la Gaz Metan, încercăm să mai aducem cinci, șase jucători”

...OBIECTIVUL: „Să terminăm mai sus decât sezonul trecut. Cât de sus, depinde și de calitatea lotului pe care-l voi avea la debutul campionatului”

...STADIONUL: „Am înțeles că va fi schimbat gazonul și că se continuă construcția tribunelor. Aș pune și eu mâna pe lopată, să se termine mai repede, însă nu mă pricep. Înțeleg că vom juca din nou prin străini, dar nu vreau să mă plâng”

ASTRA:„A fost decizia conducerii să ne despărțim. Au vrut să încerce cu altcineva și eu nu sunt genul care să pună bețe-n roate”

„Costel Enache a venit în condiții foarte bune pentru noi. Contractul propus l-a acceptat repede, convins și de proiectul nostru”
Iuliu Mureșan, director executiv Hermannstadt, pentru Gazeta Sporturilor

2 anie durata contractului semnat de fundașul Sorin Bușu (Gaz Metan, 29 ani) cu Hermannstadt

Vezi și:

Costel Enache a semnat OFICIAL cu Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Fiul Sorinei Pintea susține că s-a întâlnit cu denunțătorul care i-a spus că patru tranșe de bani au ajuns la un senator PSD

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Fotbal, Liga 2

UTA Arad - Ripensia Timișoara

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
13:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Mioveni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
14:00 Fotbal, La Liga

Eibar - Levante

Digi 2
14:00 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Stuttgart

Digi 4
15:00 Handbal F, Liga Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea - Savehof

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 4
17:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
18:30 Fotbal, Ligue 1

PSG - Dijon

Digi 3
18:30 Handbal M, Liga Campionilor

HC Vardar - Montpellier

Digi 4
19:00 Fotbal, Serie A

Udinese - Fiorentina

Digi 2
20:15 Handbal F, Liga Campionilor

Vipers Kristiansand - Rostov-Don

Digi 4
20:30 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Napoli - Torino

Digi 2
21:45 Handbal M

Barca - Pick Szeged

Digi 4
22:00 Fotbal, La Liga

Granada - Celta Vigo

Digi 3
Program TV complet

Liga 1