FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Costel Enache a semnat OFICIAL cu Hermannstadt

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 12:07

Costel Enache este noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, anunță site-ul oficial al echipei care a terminat pe locul 6 în play-out-ul sezonului trecut.

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat ieri, Costel Enache (46 de ani) este noul tehnician al lui Hermannstadt, după ce s-a despărțit de Astra Giurgiu.

Enache a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Antrenorul va fi ajutat de Cătălin Munteanu, fostul secund de la Astra, și de Eugen Beza, care a fost la ardeleni și în mandatele lui Vasile Miriuță și Alexandru Pelici. Preparator fizic va fi italianul Alessandro Cittadino.

Sorin Bușu primul transfer 

Primul transfer al celor de la Hermannstadt este Sorin Bușu. Fundașul stânga de la Gaz Metan, 29 de ani, a bifat 27 de meciuri în sezonul trecut la Gaz Metan.

Și-au găsit sponsor tehnic

Sibienii au rezolvat și problema echipamentului sportiv. Din sezonul viitor, Hermannstadt va îmbrăca tricouri produse de Joma, la fel ca națională.

Comunicatul oficial al clubului:

„Costel Enache este noul antrenor al echipei noastre!

FC Hermannstadt va fi pregătită în sezonul viitor de Costel Enache, un antrenor în vârstă de 46 de ani. Tehnicianul a semnat cu echipa noastra un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Născut la Piatra Neamț, Enache a jucat mai bine de un deceniu la echipa locală Ceahlăul. A mai îmbrăcat tricourile formațiilor Progresul București și UTA.

În 2011 s-a apucat de antrenorat, pregătind-o vreme de două sezoane pe Ceahlăul. A trecut apoi la CSMS Iași, iar între 2015 și 2017 a fost selecționerul naționalei U19 a României.

Până să ajungă la FC Hermannstadt, Costel Enache a mai activat la FC Botoșani și Astra Giurgiu, pe ultima calificând-o în play-off-ul sezonului precedent al Ligii 1.

Bine ai venit, Mister! Mult succes! #familiaFCH”

Citește și:

FCSB, ZERO pe linie înainte de noul sezon! Antrenor nu, achiziții nu, iar Gigi Becali a luat o decizie DRASTICĂ în pregătiri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează