FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Costel Orac, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a suferit un infarct » Starea lui este stabilă: „Am trecut peste acest hop”

Costel Orac (62 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, a suferit un infarct. Starea lui este în aceste momente stabilă.
Costel Orac (62 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, a suferit un infarct. Starea lui este în aceste momente stabilă.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 22:30 / Actualizat joi, 19 august 2021 22:43

Costel Orac, 62 de ani, este internat în acest moment la spitalul Fundeni. 

Legenda dinamovista a suferit zilele trecute un infarct. De vină au fost efortul depus în grădină și canicula. Din fericire, starea lui este una stabilă. 

Costel Orac: „Am suferit un infarct, dar acum mă simt bine”

„Da, este adevărat, am suferit un infarct. Acum mă simt bine, slavă Domnului. Sunt în continuare internat, dar e important că am trecut peste acest hop.

Vă mulţumesc că vă gândiţi la mine şi sper să ne auzim într-o ipostază mai plăcută”, a transmis Costel Orac, conform Fanatik

Costel Orac, legendă a lui Dinamo 

Costel Orac, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a suferit un infarct » Starea lui este stabilă: „Am trecut peste acest hop”

Costel Orac a evoluat pentru Dinamo între 1981 și 1989. A revenit ulterior, în 1991, după un sezon petrecut în Elveția, la Etoile Carouge.

Orac a îmbrăcat tricoul „câinilor” în 308 meciuri. A înscris 54 goluri pe prima scenă a fotbalului românesc, pentru formațiile FCM Galați, Dinamo și Victoria. În cupele europene, Orac a evoluat în 27 de partide, toate pentru formația din Ștefan cel Mare. A marcat și aici 5 goluri. A făcut parte din lotul care a disputat semifinala Cupei Campionilor în anul 1984.

VIDEO Costel Orac, despre neconvocările la echipa națională

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV „Bigică" de la Bee Gees » Povești senzaționale ale lui Constantin Eftimescu: „Măgărușule, de mâine ești la Steaua" + „Dacă vrea să vă spună câteva cuvinte și «Procuroru'»!"

VIDEO Declarații îndrăznețe înainte de Farul - Dinamo: „Tinerii noștri sunt peste ai lor” + „L-aș duce pe Sorescu la Bayern!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  20 August 2021, 06:24

Inca din 2012 l-am vazut discutand cu un medic cardiolog,la Spitalul Universitar!Ii doresc viata lunga!

reddogsv.
reddogsv.  •  20 August 2021, 00:13

Sanatate nea Costel Orac.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează