FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO EXCLUSIV Un fost fotbalist din Divizia A vrea să candideze la șefia FRF: „Vreau să fac un apel la cei care au jucat la Mondialele din '90, '94 și '98”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 12:02 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 12:28

Costel Pană (54 de ani), fost mijlocaș la Flacăra Moreni, Dinamo, FCM Bacău și FC Argeș, a fost invitat la GSP LIVE în acestă dimineață.

Tehnicianul, care a antrenat ultima dată la Khaleej Club, formație din liga secundă din Arabia Saudită, spune că ar vrea să candideze la alegerile FRF de peste 4 ani și dezvăluie ce plan are.

Ce meci au văzut englezii? Nota primită de Istvan Kovacs: „A părut aspru. Dar acestea sunt regulile moderne”
CITY - REAL 4-3
Ce meci au văzut englezii? Nota primită de Istvan Kovacs: „A părut aspru. Dar acestea sunt regulile moderne”

VIDEO Costel Pană vrea să fie președintele FRF

„Dacă mă ajută Dumnezeu să fiu sănătos și să candidez, intenționez să fac un comitet de 5-6 foști mari antrenori ai echipei naționale, înțelepți, care au realizat ceva. Doar cu aprobarea lor să se facă lotul.  

Să spun cum o văd eu. Dacă voi ajunge președinte, chem pe cineva pentru a-i propune postul de selecționer. Și îi spun așa «Trebuie să ții cont de cei 5, de sfatul celor în vârstă. Dacă 3 îți aprobă lotul, e bine. Dacă nu, trebuie să schimbi lotul».

În felul acesta, acești oameni nu-l lasă pe selecționer să greșească. El poate greși. Sunt convins că aceștia vor binele României. Când ai 5 creiere e una, când ai un antrenor tânăr e alta. Mai poate greși? Nu cred că va mai putea greși. Așa o văd eu. Varianta asta e mai bună decât cea a unui antrenor tânăr.

Fac un apel la toți cei care au participat la Campionatele Mondiale din 1990, 1994 și 1998. Hai să discutăm și să vedem ce alternativă găsim pentru o program mai bun pentru echipa națională”, a spus Costel Pană la GSP LIVE.

Burleanu, ales în unanimitate pentru al 3-lea mandat

Pe 12 aprilie, Răzvan Burleanu a câștigat al 3-lea mandat la șefia FRF, unde se află din martie 2014. La ultimele alegeri, acesta a fost votat în unanimitate. A primit 272 de voturi din 272 posibile.

Citește și:

Alin Petrache, mesaj clar pentru echipele de fotbal care vor să joace pe Arcul de Triumf: „Nu înțeleg această dorință acerbă. Avem și alte stadioane”

Sezon încheiat pentru Dennis Man la Parma! » Accidentarea care îl face să rateze restul meciurilor din Serie B

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mal.
mal.  •  27 Aprilie 2022, 16:07

Comitetul de 5-6 antrenori care au avut rezultate este format din Iordănescu sr. și Pițurcă. Restul… rolul, atribuțiile și răspunderea comitetului… citiți mâine in Urzica! Dacă așa specimen îl contracandidează pe Burleanu, atunci nu o sa aibă zile care mandate va lua Burleanu Răzvan!!!

pickhammer
pickhammer  •  27 Aprilie 2022, 14:02

La FRF va veni altcineva cand adevaratii sefi ai lui Burleanu vor dori sa-l extraga pe Razvanel,simplu!

dacia_berlina
dacia_berlina  •  27 Aprilie 2022, 13:55

Oare Boloni accepta sa decida altii pentru el? Sau alt antrenor cu nume, rezerve in banca si coloana vertebrala? Chiar si el, la echipa de club, pt ca intelege ca e sau a fost antrenor, accepta sa decida altii pentru el, si el doar sa raspunda pentru rezultate? Cat despre candidatura la FRF, e o gluma. Sistemul e facut de presedintele in functie; probabil Pana nici macar nu are dreptul sa candideze; si daca ar candida, tot nu l-ar vota nimeni. Cred ca are sanse mai mari sau la fel de mare ca si sansa de a castiga alegerile pentru Cotroceni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează