FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Noul mare pariu al lui Dumitru Dragomir vine din Superligă: „Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani!”

Costin Amzăr, în dreapta, în duel cu Andrei Ivan / foto: GSP
Costin Amzăr, în dreapta, în duel cu Andrei Ivan / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 12:01 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 16:57

Dumitru Dragomir, 77 de ani, fostul șef de la Liga Profesionistă de Fotbal, recunoscut pentru pariurile de multe ori cutezătoare și pretențioase pe care le face în privința unor fotbaliști, a „recidivat”. Miercuri dimineață, la GSP Live, Mitică a înaintat un nou nume, acesta prevestindu-i un viitor strălucit dinamovistului Costin Amzăr.

Piesă de bază în echipa cu care Dinamo a promovat în Superligă, Amzăr are 20 de ani, evoluează pe postul de fundaș stânga și e cotat de Transfermarkt, în acest punct al carierei, la 200.000 de euro. Puștiul, care e și internațional U20, a fost crescut la academia „câinilor” și e văzut extraordinar în club, mai ales că, la fel ca-n cazul lui Antonio Bordușanu, va fi mult timp de acum încolo o soluție pentru regula U21.

Costin Amzăr e noul mare pariu al lui Dumitr Dragomir: „Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani”

Evoluțiile acestuia i-au atras atenția lui Dragomir: „Fundașul stânga de la Dinamo, puștiul ăla (n.r. - Amzăr), ar fi o lovitură! Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani de acum înainte!”, a exclamat „Oracolul din Bălcești”, la GSP Live.

42 de meciuriși un gol are Amzăr la Dinamo, în toate competițiile

Noul mare pariu al lui Dumitru Dragomir vine din Superligă: „Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani!”
Costin Amzăr, în duelul din prima etapă cu CSU Craiova / foto: GSP

Dragomir știe fotbal, dar nu are ochi la jucători. A zis de Panțîru că o să coste 18 milioane, de Bălan de la Rapid că o să ajungă la 8 milioane, de Plumbuitu că o să coste 80 de milioane. Unul n-a nimerit! Nu e de condamnat, sunt și foști fotbaliști care n-au ochi la jucători. 

- Impresarul Florin Manea, la GSP Live, pe 16 iunie

Cornel Dinu #75. Zece citate memorabile despre Misterul fotbalului românesc: „Ar fi putut juca oricând la marele Ajax!” + „Spumos, spontan, are un nemaipomenit simț al replicii”
aniversare
Cornel Dinu #75. Zece citate memorabile despre Misterul fotbalului românesc: „Ar fi putut juca oricând la marele Ajax!” + „Spumos, spontan, are un nemaipomenit simț al replicii”

Dinamo a respins rapid zvonurile răspândite de suporteri în privința lui Amzăr și Ghezali

Fanii dinamoviști prezenți luni seară pe arena Arcul de Triumf, dar și cei din grupurile online de suporteri, au fost alarmați de absențele lui Ghezali și Amzăr din meciul cu Sepsi, încheiat 0-3. Una dintre conspirațiile rostogolite a fost că cei doi „câini” ar fi menajați în vederea unui transfer la Rapid. Zvonul a ajuns inclusiv la urechile antrenorului Ovidiu Burcă.

Dinamo a oferit explicații oficiale cu privire la absențele acestora:

Dezmint informațiile vehiculate în spațiul public legate de potențiale transferuri ale jucătorilor noștri. Clubul nu a primit vreo ofertă pentru Costin Amzăr sau Lamine Ghezali.

Nu există tratative sau discuții oficiale în acest sens. Planul sportiv este primordial pentru Dinamo și ne dorim să păstrăm toți jucătorii importanți”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, într-un comunicat de presă.

Am avut niște probleme medicale legate de Amzăr și de Ghezali. Vor fi niște schimbări, dar Politic și Gregorio au jucat în niște campionate puternice, cu intensitate, doar că adaptarea lor poate dura încă puțin 

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Acționarii Red&White au anunțat la tribunal înlocuitorul lui Vlad Iacob. Noul administrator special va fi desemnat oficial pe 17 august

VIDEO 5 detalii de la Dinamo - Sepsi 0-3 » Mesaj clar al galeriei pentru jucători, cum a trăit Ghezali meciul + ironia de la început

Comunicat Dinamo în urma suspiciunilor lansate de fani în privința a doi titulari, la eșecul cu Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  03 August 2023, 13:19

Asa i-a vazut pe Gardos si Chiriches, despre care ne spunea ca vor valora zeci de mil. de euro fiind mai valorosi decat Pique, iar in realitate au ajuns niste jucatori modesti !! De-ale lui Mitica !!

dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  02 August 2023, 20:04

De ce să îl ia cineva!?.... E la Dinamo și joacă!.... Pe urmă Mitică a lăudat toți vopsiții lui Gigi de la defuncta fcfcsb, că fac sute de milioane și uite că nu-i ia nimeni nici moca! Așa că....

anonim91
anonim91  •  02 August 2023, 18:39

Dragomir să mă scuze, dar de cele mai multe ori când a vorbit la superlativ despre un jucător , nu s a ales nimic de respectivul. Cred că și de Constantin Nica a zis la un moment că va fi următorul fundaș al naționalei etc și săracul a ajuns să nu mai joace sau cine știe pe unde mai joaca, după o carieră slăbuță. Așa că, e mai bine că Dragomir să tacă și să nu mai laude niciun jucător :))).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează