Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 17:11 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 20:24

Jurnalistul Costin Ștucan a dezbătut, în cadrul emisiunii GSP Live, subiectul instabilității de la Dinamo, în contextul în care scaunul de antrenor a rămas vacant, iar conducerea caută de zor un înlocuitor pentru Ovidiu Burcă.

Ștucan consideră că un antrenor construit după chipul și asemănarea lui lui Dorinel Munteanu ar putea impulsiona vestiarul roș-albilor.

Eu cred că, dacă-i pui lui Dorinel Munteanu în brațe lotul ăsta al lui Dinamo, e mai sus cu măcar 3 locuri decât e în momentul ăsta. Nu mi se pare că Oțelul are jucători cu mult mai buni decât ce are Dinamo în momentul ăsta. Eu cred că un antrenor mai cinic, mai pragmatic, ar putea produce altceva decât ce a produs Burcă.

(...) Poate că acești jucători de la Dinamo n-a rezista la înjurătile lui Dorinel Munteanu, însă poate că, la un moment dat, un alt tip de antrenor poate să-i scoată pe jucători dintr-o anumită zonă de confort”, a punctat Ștucan, la matinalul Gazetei Sporturilor.

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”
DINAMO
Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

„Dinamo are o are problemă, nu ajunge deloc în careul advers!”

Ștucan și-a continuat analiza și a aprofundat pe marginea uneia dintre problemele identificate la „câini”:

Dinamo are o mare problemă: nu ajunge deloc în careul advers cu mingea! Construcția de joc elaborată a lui Burcă nu ducea mingea mai aproape de 30 de metri de poarta adversă. După ce trece de jumătatea terenului, Dinamo se oprește, nu mai există!”, a opinat moderatorul de la GSP Live. 

Într-o analiză post cu post, experimentatul jurnalist i-a criticat pe doi dintre oamenii de bază ai lui Dinamo din „era Ovidiu Burcă”, extrema Lamine Ghezali și mijlocașul Christian Ilic:

Christian Ilic mi se pare foarte slab (...), e lent, e previzibil. Întârzie total jocul lui Dinamo, îl încetinește foarte tare. Nu ai cum să contruiești așa. 

Ghezali, care era marele star de anul trecut, e dat dispărut în sezonul ăsta. 

- Costin Ștucan, jurnalist GSP

Costin Ștucan, despre discursul lui Burcă: „Poți să spui că Dinamo a murit?”

Ștucan a comentat și discursul lui Ovidiu Burcă de la finalul meciului cu FCSB, când tehnicianul a spus că „acel Dinamo cu care suporterii erau obișnuiți a murit”.

„Poți să spui că Dinamo a murit? Eu nu cred că poți să spui chestia asta. Clubul nu era mort, iar Burcă n-a făcut decât ce trebuia să facă. Dacă ai venit la Dinamo, aveai datoria să ridici clubul de unde era. 

Cluburi mari din lumea asta au fost în situații mai grave decât cea în care a fost Dinamo anul trecut. River Plate, un gigant al fotbalului mondial, avea niște datorii imense, a retrogradat, dar s-a ridicat. N-a murit. Niciunul dintre oamenii care au ridicat-o pe River Plate nu cred că au spus: «Dom'le, a murit clubul ăsta, iar noi am rescris ADN-ul».

(...) Cluburile nu mor decât dacă s-au închis, decât dacă nu mai funcționează, iar suporteri nu mai vin la meciuri”, a mai spus Ștucan. 

VIDEO Ionuț Chirilă a făcut strategia lui Dinamo pe 4 ani: „În ultimul sezon, titlul și grupe de Europa sau Champions League”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi

EXCLUSIV Vlad Iacob nu-l iartă pe Burcă: „Pentru mine, Ovidiu este o dezamăgire imensă”

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”