FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cine va fi pe banca lui Dinamo la următorul meci, cu Sepsi

Dinamo vine după un 0-1 cu FCSB // foto: GSP
Dinamo vine după un 0-1 cu FCSB // foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 16:44 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 18:04

Dinamo ar putea să se prezinte luni seară la etapa cu Sepsi cu cuplul de antrenori Sorin Colceag - Iulian Mihăescu, care au rămas după plecarea lui Ovidiu Burcă. „Băieții vor, au atitudine la antrenamente, chiar dacă regretă plecarea lui Ovidiu. Acum, să vedem ce vor arăta pe teren”, a reacționat fostul component al unei generații de aur a ”câinilor” din ”epoca Lucescu”.

Dinamo s-a despărțit de Ovidiu Burcă, de mai bine de 48 de ore, între timp antrenorul care a readus ”haita” în Liga 1 a făcut și o conferință de presă de adio, iar conducătorii continuă casting-ul pentru aducerea unui nou tehnician la formația aflată pe penultimul loc în clasament.

„Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”
Dinamo
„Creierul” rămâne la Dinamo și după plecarea lui Burcă » „Trebuie să reparăm situația”

Până la convingerea unui nou antrenor, disponibil să se înhame la munca pentru salvarea echipei aflate pe poziție retrogradabilă, de echipă se ocupă staff-ul tehnic rămas la Săftica după plecarea lui Burcă. 

Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, pe banca lui Dinamo în meciul cu Sepsi

Astfel, cuplul de antrenori Sorin Colceag - Iulian Mihăescu, ambii cu licență PRO, se ocupă de pregătirile zilnice, și sunt toate șansele ca cei doi să fie pe bancă și luni seară, la runda a 18-a din Liga 1, cu Sepsi la Sfântu Gheorghe. Ei sunt sprijiniți de preparatorul fizic Mădălin Udrea și de antrenorul cu portarii Alessandro Caparco.

Sunt șanse mari ca Sorin Colceag și Iulian Mihăescu să fie pe bancă luni seară contra ardelenilor, în condițiile în care Andrei Nicolescu și Eugen Voicu continuă negocierile cu diverși antrenori.

Experiența lui Sorin Colceag și a lui Iulian Mihăescu

În vârstă de 51 de ani, fostul portar Sorin Colceag le-a mai pregătit pe Metaloglobus, România U16, România U17, Zimbru Chișinău, Popești Leordeni, Dinamo II și Dinamo (interimar).

În vârstă de 61 de ani, Iulian Mihăescu, fostul fundaș dreapta din perioada de glorie a lui Dinamo cu Mircea Lucescu antrenor, are o carieră de peste două decenii ca antrenor secund. De multe ori a fost „mantaua de vreme rea” a „câinilor roșii”, fiind și interimar. 

Angajat al clubului pe termen lung, cel poreclit cândva ”Careca” a lucrat ani la rând cu Ioan Andone, cu Mircea Rednic, cu mulți alți tehnicieni trecuți prin Ștefan cel Mare.

A fost și în străinătate, „asistent” la Omonia Nicosia, Al Ettifaq, Al Ahli, ȚSKA Sofia, Astana, pe lângă faptul că a fost campion cu Dinamo și cu CFR Cluj. Are „lipici” la jucători, întrucât știe să îmbine vorba bună cu duritatea.

Cum este atmosfera la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă

Chestionat de GSP.ro dacă sunt șanse să continue o etapă ca interimar, alături de Colceag, Mihăescu a replicat: 

„Așa se pare. Noi suntem pregătiți, ne facem treaba zi de zi. Am prins multe alte perioade de acest gen la Dinamo, este dureros că am pierdut chiar dacă FCSB, liderul Ligii 1, sau Craiova nu ne-au dominat, din contră am jucat noi mai bine ca ele.

(cum este atmosfera în vestiar) Băieții vor să repare, să arate că știu fotbal, că se antrenează bine. Regretă plecarea lui Ovidiu, e clar, acum s-ar putea să intervină și orgoliul, și o tresărire, ceva, să se schimbe lucrurile în bine.

Poate că învingem pe Sepsi și lumea va zice: «Vezi, mă, problema era la antrenor! Vezi că se poate”. Nu știu ce va fi, încercăm să învingem, să ne facem treaba cât mai bine, chiar sper ca jucătorii să arate atitudine»”. 

Cine va veni, poate va spune că nu are nevoie de mine sau de altul. Eu ajut mereu, nu mă uit cine e antrenor, până la urmă este munca mea, este un serviciu. Nu intru eu în filosofii sau în alte lucruri, îmi face treaba, serviciul, ajut pe toată lumea. Dacă va fi nevoie de mine, bine, dacă nu...

- Iulian Mihăescu, antrenor Dinamo

Citește și alte știri:

Cine e afaceristul misterios tot mai implicat la Dinamo: „Speranța e în ei! Ei dau bani, nu Voicu și Nicolescu!”

INFOGRAFIE Urmează coşmarul Sepsi. Ce îl așteaptă pe noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  30 Noiembrie 2023, 22:37

Chirila e varianta 2 dupa Bratu

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 Noiembrie 2023, 18:59

Aduceti-l bai pe Chirila!!! Macar acum!!!!!

Sofa_King
Sofa_King  •  30 Noiembrie 2023, 17:30

"Dinamo s-a despărțit de Ovidiu Burcă, de mai bine de 48 de ore, între timp antrenorul care a readus ”haita” în Liga 1 a făcut și o conferință de presă de adio, conducătorii continuă casting-ul pentru aducerea unui nou tehnician la formația aflată pe penultimul loc în clasament." Gramatica e grele. Propozitii una dupa alta, fara sens, fara subiect, fara punct, fara final. Cred ca si varianta online se va duce la vale repede.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close