FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Costin Ștucan taxează încercările galeriei de a-l pune antrenor pe Marius Șumudică: „Clubul Rapid ar trebui, în sfârșit, să se civilizeze! Vor oameni în funcție de interesele lor”

Costin Ștucan condamnă presiunea publică pusă de fanii Rapidului / Captură GSP Live
Costin Ștucan condamnă presiunea publică pusă de fanii Rapidului / Captură GSP Live

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:52 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 01:35

Jurnalistul Costin Ștucan a taxat, în emisiunea GSP Live de sâmbătă seara, agitația care a pus stăpânire pe clubul Rapid în ultimele zile, odată cu decizia lui Adrian Mutu de a părăsi Giuleștiul. Jurnalistul Gazetei condamnă presiunea exacerbată pusă de galerie pentru instalarea lui Marius Șumudică.

„A existat un val de presiune exercitată de fanii Rapidului, începând cu domnii Răducan și Ungurean, domnii ăștia care susțin că ei sunt acolo din tată-n fiu și că la Rapid lucrurile trebuie să le decidă, cumva, galeria. E o presiune imensă pentru Șumudică, Șumudică pune și el o presiune imensă și așteaptă acum ca fanii să-l ducă pe brațe pe banca Rapidului. 

Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu
RAPID
Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu

Domnul Șucu este într-o mare dilemă, o dilemă în care au mai fost conducători din fotbalul românesc supuși presiunii de către fani. S-a întâmplat la Dinamo, s-a mai întâmplat și la Steaua. 

S-a întâmplat și la Rapid, unde sicriul domnului Copos era purtat de fanii care nu-l mai voiau în Giulești, fani care apoi i-au primit cu brațele deschise pe domnii Cristescu și încă un domn cu legături cu politicul. A mai fost și domnul moldovean Moraru, care a băgat Rapidul în faliment, dar fanii tot îl voiau”.

Costin Ștucan: „Fanii Rapidului vor oameni în funcție de interesele lor!”

Jurnalistul susține în discursul său că, la un club care pretinde că s-a modernizat, galeria n-ar trebui să se mai implice în deciziile luate la vârf: 

„Fanii Rapidului vor oameni în funcție de interesele lor. Fani care, unii dintre ai, au și niște afaceri pe lângă clubul Rapid, parcări și spații comerciale pe la stadion.

Clubul Rapid ar trebui, în sfârșit, să se civilizeze. Iar în momentul ăsta mi se pare că fanii Rapidului au rămas în urma trenului! Ar trebui să rămână în spatele trenului civilizației dacă nu vor să-l prindă. 

Liderii de galerie sunt cei care decid. Sunt convins că sunt fani pe la Tribuna I, Tribuna a II-a, care nu merg pe curentul liderilor de galerie. Și dacă venea Lăcătuș antrenor...?! E decizia patronatului! Ce ar face? Ar da foc stadionului?”, a spus Ștucan, la GSP Live. 

Dan Șucu: „Spălarea rufelor în public nu e o atitduine pe care mi-o doresc la Rapid”

Dan Șucu nu s-a ferit să trimită unele „înțepături” în direcția fanilor care cer instalarea lui Șumudică. Acționarul majoritar lasă de înțeles în mesajul său că a fost deranjat de modul în care liderii galeriei s-au implicat în ultimele zile în discuțiile legate de numirea noului antrenor. 

Spălarea rufelor în public nu e o atitudine pe care mi-o doresc la Rapid”, a punctat acționarul majoritar al giuleștenilor. Cel mai probabil, o trimitere directă la presiunile publice puse de peluză în ultimele 48 de ore.

Costin Ștucan, după teoria înaintată de liderul galeriei de la Rapid: „Nu Bergodi a retrogradat echipa!”

Pe durata emisiunii, Ștucan a combătut și una dintre ipotezele pornite dinspre peluza rapidistă, cum că Bergodi ar fi fost principalul vinovat pentru retrogradarea echipei din sezonul 2014-2015: 

„Înțeleg că domnul Bocciu a spus că Bergodi a retrogradat echipa. Domnule Ungurean, dacă nu știți, haideți să deschidem statisticile din sezonul 2014-2015, să vedem dacă Bergodi a retrogradat Rapidul!

Domnul Marian Rada a avut în 11 meciuri 0,55 puncte/meci, apoi Ionel Ganea a avut 1,10 puncte/meci, după care Cristi Pustai a avut o medie de 1,22 puncte/meci, apoi urmează Cristiano Bergodi, cu o medie de 1,38 puncte/meci. 

Bergodi n-a retrogradat Rapidul! Nu stă în picioare argumentul ăsta. A fost ultimul antrenor din sezonul în care a retrogradat Rapidul? Da, dar n-a mai putut să repare ce au stricat alții înaintea lui”.

Citește și alte știri despre Rapid: 

Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu

Postare în miez de noapte a lui Adrian Mutu. Ce spune despre despărțirea de Rapid și ce mesaj le-a transmis fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
Mondo
Mondo  •  09 Iulie 2023, 20:53

Alde Corsicanul, Bocciu, Ungureanu, sau alta gura mare ar trebuii sa asculte la cei mai scoliti. Sumi nu are rezutate in ultimii 4 ani, a fost dat afara de peste tot, iar Bergodi are citeva trofee luate cu Sepsi. Sumi isi vede interesul propriu si nu face decit sa zgindere clubul Rapid. Acum doua zile spunea ca el se uita dupa contract in afara, sa se uite si sa lase Rapidul pe mina conducerii. Mai mult MM isi bate joc de galeria Rapidului si il propune pe Sumudica numai ca sa dezbine Rapidul. Prostii nu ar trebuii sa incerce sa se impuna prin puterea grupului.

anti.cioban
anti.cioban  •  09 Iulie 2023, 15:12

Daca forteaza nota cu Bergodi, Sucu ar trebui sa fie constient ca isi asuma un risc imens (sa-si puna toata suflarea rapidista in cap) pentru un beneficiu minim. ORICUM O DAI Bergodi nu e mai antrenor decat Sumudica. Mai civilizat, da, fara discutie, dar vorbim de postul de antrenor nu de cel de ambasador. Palmaresul este ZDROBITOR in favoarea lui Sumi iar omul e rapidist get-beget, plus ca a demonstrat ca poate face performanta cu un lot subtire. Pur si simplu nu are sens sa insiste pe ideea cu Bergodi, intr-adevar astrele s-au aliniat pentru Sumudica ACUM IN SEZONUL CENTENAR. Cand istoria curge clar intr-un sens, cei care se impotrivesc au de obicei numai de pierdut...

grigs1981
grigs1981  •  09 Iulie 2023, 15:06

Rapidisti,daca nici citind articolul asta nu vedeti care e realitatea...suntem fara speranta!Hai RAPID!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close