FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Postare în miez de noapte a lui Adrian Mutu. Ce spune despre despărțirea de Rapid și ce mesaj le-a transmis fanilor

Tehnicianul Adrian Mutu (44 de ani) a oferit prima reacție, după ce clubul Rapid a anunțat despărțirea de acesta. 
Foto: Facebook @ FC Rapid 1923
Tehnicianul Adrian Mutu (44 de ani) a oferit prima reacție, după ce clubul Rapid a anunțat despărțirea de acesta. Foto: Facebook @ FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 23:07 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 23:53

Tehnicianul Adrian Mutu (44 de ani) a oferit prima reacție, după ce clubul Rapid a anunțat rezilierea de comun acord a contractului.

„Briliantul” a ținut să le mulțumească tuturor celor din jurul clubului alb-vișiniu și suporterilor pentru sprijinul acordat în cele 15 luni petrecute pe banca trupei din Giulești. 

Acesta va merge în Azerbaidjan, unde va prelua banca tehnică a lui Neftchi Baku, formație pregătită în sezonul trecut de Laurențiu Reghecampf. 

Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu
RAPID
Bergodi e ca și instalat, dar Șumudică se roagă de Șucu: „N-am pus geană pe geană de când am aflat! Sunt nebun, încă sper că mă cheamă la Rapid” + îl „înțeapă” pe Mutu

Adrian Mutu, mesaj după despărțirea de Rapid

„Se încheie o etapă de care sunt mândru și care m-a făcut mai bun și pe plan profesional, și pe plan personal.

Ca și în cariera de jucător, în cariera de antrenor accept noi provocări și oportunitatea care mi se oferă cred că mă va ajuta pe viitor. 

Vreau să le mulțumesc tuturor jucatorilor pe care i-am pregătit in această perioadă, să le mulțumesc și suporterilor, care ne-au susținut și ne-au împins mereu din spate și sunt sigur că asta or să facă și în continuare, să mulțumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată, pentru oportunitatea dată și pentru sprijin și vreau să le transmit mult succes în continuare în îndeplinirea obiectivelor. 

Mulțumesc Rapid! Hai Rapid!”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook. 

Dan Șucu, primul mesaj după plecarea lui Adrian Mutu: „Dragoste cu sila nu se poate!”

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, și-a exprimat și el punctul de vedere în comunicatul emis în această după-amiază de club. 

„Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuții în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid.

Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an și jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri. Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel și din postura de antrenor.

Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a știut să se impună ca un component valoros al unei echipe, și nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulțumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a transmis acesta. 

Citește și: 

Fotbalistul după care tânjește Gică Hagi: „Nu plâng după nimeni, dar s-a văzut cel mai acut că nu-l avem! De aici a plecat totul”

Gică Popescu, griji după ce Farul a pierdut Supercupa: „Să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
bl0catu
bl0catu  •  09 Iulie 2023, 21:40

cu siguranta motivele pentru care a plecat Mutu sunt altele! probabil nu vrea sa isi asume un sezon in care a cerut intariri si conducerea i-a adus pe Carjan si el Shaarawy ala! ar vrea ei, e un neica nimeni de la csikszereda, el sawy! cu astia vrei titlul?

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  09 Iulie 2023, 13:25
Postat de gabiprossi pe 09 Iulie 2023, 01:35

Bine ca ai plecat mutule! Pe usa din dos ai intrat, pe usa din dos te-ai carat!!! Tipic pentru un tragator de elita pe... narici!?! Asa incat, n vom mai auzi celebrul indemn la lupta "ce faci bai?"...

Bă, dar tu ce ai fumat? Ca te vad incorent, confuz, neclar....

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  09 Iulie 2023, 13:22
Postat de Gabrie1 pe 09 Iulie 2023, 09:37

Când fotbanul este mai important decât fotbalul progresul devine regres .

Si asta e valabil numai la Mutu??...In plus el este dinamovist! Rapid a avut rezultate notabile numai cu dinamovisti. Dar nu le cereti sa fie ceea ce nu pot, prin constructia lor. Capisci?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează