FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Gică Popescu, griji după ce Farul a pierdut Supercupa: „Să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff!”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Popescu, președintele constănțenilor, prevede un meci complicat contra lui Sheriff, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. +41   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Popescu, președintele constănțenilor, prevede un meci complicat contra lui Sheriff, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Articol de , - Publicat sambata, 08 iulie 2023 22:37 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 23:42

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Popescu, președintele constănțenilor, prevede un meci complicat contra lui Sheriff, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

  • Farul - Sheriff, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1 și PrimaSport 1. Returul este programat pe 18 iulie.

Gică Popescu e de părere că absențele numeroase din cantonament, fotbaliști accidentați sau prezenți la loturile naționale, au contat decisiv în pregătirea Supercupei. 

Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații
SUPERCUPA
Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații

Gică Popescu, după Supercupa pierdută în fața lui Sepsi 

„A fost o vară foarte ciudată, nu am avut toți jucătorii la pregătire, au fost la echipele naționale. Va fi un sezon foarte, foarte greu. Sper ca echipa să revină cât mai repede la forma de anul trecut. Trebuie să facem față în toate cele 3 competiții pe care le vom juca.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul.

Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil”, a spus Gică Popescu.

VIDEO. Cum a sărbătorit Sepsi triumful din Supercupa României

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan

Chiricheș, întâlnire cu Pintilii în miez de noapte » Unde au fost surprinși și ce rival din Liga 1 le-a fost alături

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
mirstelistu
mirstelistu  •  09 Iulie 2023, 15:01

De ce oare ai pierdut, pentru ca sunt doar niste umflati de presa si de hagi calitate ioc doar prin suprer mamaliga se umfla astept sa îi vad si rusnecii aia

kingme
kingme  •  09 Iulie 2023, 12:43

Acum nu mai ai pretentii si asteptari cand este vorba de tine si echipa ta ca in rest vroiai nationala sa bata la scor Elvetia.

costin40
costin40  •  09 Iulie 2023, 08:42

Trebuiau să facă ceva incă de când au luat campionatul,că era de așteptat că nu au nici o șansă in europa! Sunt mulțumiți că sunt campionii României și atât,dar in europa sunt zero barat. O să iasă din primele tururi și mai ia bătaie și la scor. Mai bine nu se prezintă și o fură cu 3-0, decât să ia 5-0 și mai pot face și economie de bani dacă nu se deplasează la Tiraspol. E cea mai bună strategie pt ei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează