FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Fotbalistul după care tânjește Gică Hagi: „Nu plâng după nimeni, dar s-a văzut cel mai acut că nu-l avem! De aici a plecat totul”

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Hagi, antrenorul campioanei, speră să poată recupera cât mai mulți fotbaliști până la disputa cu Sheriff Tiraspol. +41   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Hagi, antrenorul campioanei, speră să poată recupera cât mai mulți fotbaliști până la disputa cu Sheriff Tiraspol.

Articol de , - Publicat sambata, 08 iulie 2023 22:46 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 23:04

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe Farul în Supercupa României, scor 1-0. Gică Hagi, antrenorul campioanei, speră să poată recupera cât mai mulți fotbaliști până la disputa cu Sheriff Tiraspol. 

  • Farul - Sheriff, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1 și PrimaSport 1. Returul este programat pe 18 iulie.

Farul are o listă lungă de accidentați. Cei mai importanți absenți sunt Ionuț Larie, Tudor Băluță și Constantin Grameni, toți trei titulari în sezonul de titlu.

Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații
SUPERCUPA
Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații

Gică Hagi, după eșecul din Supercupă

„Ești dezamăgit când nu câștigi, dar ăsta este fotbalul. Ei au marcat un gol, noi atât am putut să facem. Am pierdut o finală, dar face parte din joc. Învățăm, ridicăm capul și merge înainte. Avem mult de muncă.

Nu contează accidentările, avem de muncă. Suntem la început de drum, sunt jucători noi care trebuie să învețe sistemul, tactica. Avem de lucru! Le-am dat tuturor minute, Denis a stat până la final în atac, pentru că trebuia să marcăm.

Când ești tânăr înveți din greșeli. Sîrbu ne-a ajutat după pauză, ofensiv și defensiv. Trebuia să nu piardă omul, dar asta este.

Am pierdut, suntem dezamăgiți, dar trebuie să avem capul sus. Totul durează o zi. De mâine o luăm de la capăt”, a spus Gică Hagi la Prima Sport 1.

Gică Hagi: „Lipsa lui Larie s-a văzut!”

„Niciodată nu plâng după nimeni, chiar dacă lipsa lui Larie s-a văzut cel mai acut. Pe Grameni și pe Băluță nu i-am avut nici în pregătire, nu îi vom avea nici acum. Cred că de aici a plecat și jocul nostru previzibil. Vom vedea ce facem în următoarele două zile.

Să sperăm că vom fi inspirați cu Sheriff. E ceva neobișnuit pentru noi, nu e ușor, sunt meciuri multe”, a spus Gică Hagi. 

VIDEO. Cum a sărbătorit Sepsi triumful din Supercupa României

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

GSP a aflat motivul real al plecării lui Mutu de la Rapid » Ce l-a făcut să renunțe + ce îl așteaptă în Azerbaidjan

Chiricheș, întâlnire cu Pintilii în miez de noapte » Unde au fost surprinși și ce rival din Liga 1 le-a fost alături

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Domnul
Domnul  •  09 Iulie 2023, 07:46

BUNĂ! Echipa lui Gică a fost ca nationala de tineret,adică nu a jucat nimic. Dezarticulată! Sepsi a fost echipa mai bună. Bine articulată si robustă. Felicitări lui Sepsi !

bl0catu
bl0catu  •  09 Iulie 2023, 07:35

Hagi e mai rau ca Petrescu! macar ala se plangea mai tarziu in campionat ca-s meciuri multe! asta se plange ca e greu si ca-s meciuri multe la primul meci ???!!!!

freddy
freddy  •  09 Iulie 2023, 06:37
Postat de sassuionut pe 08 Iulie 2023, 23:25

E greseala de editare. Nu ma-i exista corectura ca pe vremuri.

:)))) Așa e! :))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează