FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Cote disproporţionate la pariuri în derby » Pentru Steaua, Dinamo e Chiajna de anul trecut

Steaua porneşte ca favorită certă în derby, în viziunea caselor de pariuri.
Steaua porneşte ca favorită certă în derby, în viziunea caselor de pariuri.

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 08 august 2013 21:08

Trupa lui Mulţescu are o cotă de 5,00 pentru un suces duminică, la fel cum era cotată şi o victorie a Concordiei în campionatul precedent, cînd Steaua a cîştigat însă cu 6-0.

Din punctul de vedere al caselor de pariuri, meciul Dinamo - Steaua din această etapă e cel mai dezechilibrat din momentul în care acest derby a intrat în oferta vreunei societăţi de profil. Deşi figurează ca echipă gazdă, trupa lui Mulţescu are o cotă de 5,00 pentru un succes, în timp ce un succes al steliştilor măreşte cîştigul de doar 1,7 ori. Cotele aparţin celor de la bet 365.

Dinamo, cotă ca Ausburg cu Dortmund
Cînd s-a întîmplat în sezonul trecut ca la un meci disputat de Steaua în deplasare cota formaţiei gazdă să fie asemănătoare cu cea de acum a lui Dinamo? La partida Chiajna - Steaua, ilfovenii avînd atunci 5,50 pentru o victorie. S-a terminat 6-0 pentru Steaua.

Mai mult, Dinamo are o cotă imensă chiar şi pentru un gol marcat: 1,68 la casa de pariuri mozzart, cotă pe care o are, de exemplu, Ausburg în partida de mîine după-amiază cu Borussia Dortmund, din prima etapă, tot pentru un gol înscris în poarta trupei lui Klopp.

581934-dinamo-cote.jpg

Derby-urile din Occident nu sînt la fel de dezechilibrate
Şi în cele mai tari campionate din Europa, în sezonul trecut a existat dezechilibru mare, ca valoare şi loc în clasament. Totuşi, atunci cînd s-a jucat respectivul derby, pe terenul echipei mai slab cotate, aşa cum se va petrece duminică în Derby de România, cota formaţiei care nu era favorită nu a ajuns la cea pe care o are Dinamo acum. Doar Dortmund a avut 4,00 pentru un succes acasă, acum două săptămîni, în Supercupa Germaniei, lucru care n-a împiedicat-o să o învingă pe Bayern, scor 3-1.

581936-cote-europa.jpg

Alte cote disproporţionate la Dinamo - Steaua de duminică
- Dinamo marchează în ambele reprize: 7,36
- Steaua nu marchează în ambele reprize: 1,25
- pariu 1X: 1,87
- pariu X2: 1,16
- Dinamo cîştigă ambele reprize: 24,00
- Steaua cîştigă ambele reprize: 5,40
- Dinamo marchează 3 goluri: 19,00
- Steaua marchează 3 goluri: 6,60
* cotele sînt de la stanleybet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
avocatul85
avocatul85  •  09 August 2013, 14:24

ii batem cu 2 goluri minim diferenta !

haideusicfr
haideusicfr  •  09 August 2013, 09:50

Sa inteleg ca acum Dinamo e ..Steaua 2 ?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 August 2013, 08:43

pacat ca nu mai joaca stratila, la caini. :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează