FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // FOTO + VIDEO CSU Craiova, victima de serviciu! FCSB și-a asigurat locul 2 și încă speră la titlu

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 22:59

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // FCSB a bătut-o iarăşi pe CSU Craiova, pentru a 3-a oară din tot atâtea meciuri disputate în 2019, scor 2-0, şi se amăgeşte în continuare că are şanse la titlu.

  • Grație acestei victorii, FCSB și-a asigurat matematic locul 2! 
  • FCSB este la două puncte de liderul CFR Cluj, care joacă luni, cu Astra. 

Fotbalul din Liga 1 nu prea poate să rivalizeze din niciun punct de vedere cu ce se întâmplă în marile campionate: bani, jucători de top, antrenori cu CV, infrastructură, nivel al meciurilor.

Nici măcar VAR nu avem. În schimb, o avem pe Craiova şi a ei atmosferă senzaţională din Bănie.

Echipa e out din lupta la titlu, a avut o primăvară dezastruoasă, dar publicul are fotbalul în sânge şi vine la stadion împins de un microb care doar la Craiova e ca un drog.

 

Meciul e ca o coridă

Iar într-o asemenea atmosferă formidabilă, oricât ai fi de slab fotbalist, tot trebuie să joci bine. Meciul are ritm, are nerv, are chiar şi calitate. Craiova e mai bună. Pare mai motivată. Mihăilă şi Bărbuţ joacă tot timpul în spatele lui Benzar şi Morais şi creează pericol.
Cu fiecare minut care trece, partida se transformă într-o coridă. Intrările sunt tot mai des peste limita regulamentului, iar cartonaşele galbene se succed mai rapid decât şuturile la poartă.

Donkor, ce penalty stupid!

Craiova dă impresia că domină şi că are controlul jocului, dar e scoasă în decor de Donkor. Care face un fault pe cât de inutil, pe atât de jenant, în propriul careu asupra lui Coman. Penalty 200%. Tabela se schimbă, 0-1!

După pauză, se lasă garda jos. Meciul e spectaculos. Man ratează şansa să închidă meciul şi preferă un lob pretenţios în locul unei finalizări eficiente, iar Pigliacelli reţine (60). La poarta cealaltă, Craiova are o ocazie uluitoare, iar Meza Colli trece pe lângă o minge pe care scria cu majuscule GOL, dar din cauza terenului a luftat!!!

Finalul a fost modest din partea FCSB-ului, care a renunţat la orice intenţie ofensivă, chiar dacă în minutul 90+5, Dennis Man a marcat cu un șut printre picioarele lui Pigliacelli.

Craiova s-a stins şi ea încet-încet. A rămas fără energie şi a luat-o somnul. Pe undeva, e de înţeles, din moment ce antrenorul ei explica zilele trecute că a adormit la Barcelona - Liverpool, argumentând că ora e foarte târzie.

Vezi AICI VIDEO de la CSU Craiova - FCSB 0-2

Craiova tot doarme de ceva vreme şi s-ar putea trezi la final că rămâne pe dinafara cupelor europene. Ar fi decontul perfect pentru strategia pe care patronul Rotaru a avut-o în acest sezon: să încaseze cu două mâini şi să nu investească nimic.

Dincolo, FCSB are o satisfacţie după jocul de azi. Dar e una doar de orgoliu. Şi, din păcate pentru clubul lui Becali, una platonică.

Grație acestei victorii, FCSB și-a asigurat locul 2! Echipa roș-albastră are 42 de puncte, cu 6 peste CSU Craiova, cu două etape înainte de final, și avantajul meciurilor directe, 3-2 și 1-0.

CSU Craiova - FCSB 0-2

  • Au marcat: Fl. Tănase 34' -pen., D. Man 90+5'

Click AICI pentru liveTEXT + statistici

 

Vezi AICI clasamentul din play-off

Vezi aici programul etapei #8 din play-off

Echipele de start

CSU Craiova: Pigliacelli - Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, Fedele, Mihăilă - Cristea  (Fortes 46')
Rezerve: L. Popescu, R. Popa, Briceag, Trașcă, Colli, Petre
Antrenor: Corneliu Papură

FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, M. Bălașa, Planic, Jr. Morais - I. Cristea, L. Filip - D.Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: A.Vlad, Moruțan, I. Hora, Rusescu, M. Roman, Fl. Matei, Fl. Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

 
 

30.000de fani sunt în tribune pe „Ion Oblemenco”

 

UPDATE 20:50

Atmosferă de zile mari în Bănie. Meciul din această seară se joacă cu CASA ÎNCHISĂ! E sold-out! 30.000 de fani sunt în "Vulcanul de pe Oblemenco"

UPDATE 20:35

Steliștii se pregătesc de startul partidei din Bănie. O înfrângere au suferit bucureştenii în precedentele 10 deplasări din campionat (5 decembrie 2018, Sepsi - FCSB 4-2), în rest au trei victorii şi șase egaluri.

UPDATE 19:33

La arena din Bănie și-a făcut apariția și autocarul Craiovei. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor nu a venit cu echipa. În ciuda faptului că prima sesiune din finala de snooker s-a terminat de vreo două ore.

UPDATE 19:25

Autocarul FCSB este primul care a ajuns la stadion. Câțiva fani le-au făcut poze steliștilor. Numele lui Bălgrădean a fost strigat de olteni.

UPDATE 18:50

Brigada de arbitri condusă de Istvan Kovacs a ajuns la stadionul din Bănie. Acesta e ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Citește și:

Mihai Teja îi face observație lui Corneliu Papură: „La fotbal te uiți ca să mai înveți ceva, nu ca să te relaxezi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (632)
2219685258092191
Bajea George  •  06 Mai 2019, 13:19

Donkor - FCSB 0 - 2 !!

geogeo
geogeo  •  06 Mai 2019, 10:32
Postat de jony1973 pe 06 Mai 2019, 00:44

Pateam si noi acum cativa ani asa ceva la meciurile cu Steaua, cand Balgradean, Barboianu, Dragos Grigore, Matei sau altii jucau cum a jucat Donkor in seara asta cu FCSB. Insa acum ar trebui sa inteleaga si patronul Craiovei (vechi si infocat suporter stelist) ca FCSB nu este Steaua.

Voi astia, frustratii dinamovisti, de ce nu va vedeti de play-out si de bancruta frauduloasa. Ii dai tu sfaturi lui Rotaru, de ce nu-i dai lui Negoita?

geogeo
geogeo  •  06 Mai 2019, 10:23
Postat de bogdany8 pe 06 Mai 2019, 03:27

Blat infect, Craiova e vanduta lui Becali demult timp, nu mi vine sa cred cum pot *** *** atatea meciuri, ar trebui luati pe sus de galeria olteana, luati la intrebari, uite petrolul ia dezbracat la bustu gol pe jucatorii lor pentru ca au ratat o promovare, ganditi-va ce le-ar fi facut jucatorilor daca se vindeau lui fcsb, incredibil in ce tara traim, dar si-asa, tot nu va lua titlu becali, pentru aranjamentele astea pe care le face, il va pedepsi si va rata titlu, CFR castiga la Giurgiu si se trage cortina peste liga 1 si peste dorintele penibilor pacalici postaci fcsbisti, care vor rata titlu pentru al 4 an la rand. Forzza CFR. P.S: Banii aia pe care Gigi ia scos de la banca, nu cred ca erau doar pentru UTA ( cu transferu lui MAN) eu cred ca se va duce valiza la giurgiu, fiti atenti ce va spun, Astra joaca pe bani multi contra lui CFR cu 2 etape inainte de final, sa vedeti stil de joc pe giurgiuveni, vor muri pe teren.

Daca suporterii Petrolului i-au dezbracat la bustul gol pe jucatori, suporterii lui Dinamo trebuie sa le ia si sorturile si jambierele...

Vezi toate comentariile (632)
Comentează