FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - STEAUA 1-0

Crăciunescu: "Bonfim a făcut o greşeală mare. Trebuia să deposedeze în afara careului"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2010 00:00

Ion Crăciunescu, fost arbitru internaţional, a comentat la "Fotbal Club" fazele controversate din partida Gloria Bistriţa - Steaua, încheiată cu scorul de 1-0.

" Bonfim a făcut o greşeală foarte mare la faza penalty-ului. Fundaş fiind, nu poţi să procedezi aşa în careu..tatonezi, te distanţezi puţin, dar nu intri direct şi ataci piciorul adversarului. În loc să caute să facă deposedarea în afara careului de pedeapsă, i-a lăsat jucătorului de la Bistriţa şansa de a obţine un penalty. Aşa ceva nu se face", a declarat Crăciunescu.

"La faza cu Kapetanos, din minutul 90, nu trebuia acordat nici un penalty. Arbitrul a făcut bine că nu a dat lovitură de la 11 m. Este evident că grecul a simulat", a adăugat Ion Crăciunescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează