FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN ARBITRAJ/FC BRAŞOV-CONCORDIA 2-3

Crăciunescu îi reproşează lui Vidan că s-a dat Superman: "Nu arbitrezi cînd ştii că eşti obosit" :X

Ion Crăciunescu îl acuză pe Vidan
Ion Crăciunescu îl acuză pe Vidan

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 17:23

Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a comentat gestul lui Vidan de a-şi da demisia după meciul dintre FC Braşov şi Concordia Chiajna, meci încheiat cu victoria echipei din Chiajna, cu 3-2 şi la finalul căruia braşovenii au acuzat arbitrajul.

Citeşte şi: UPDATE » Vidan s-a retras din arbitraj! "În România se merge la fotbal ca la război, lumea vede comploturi peste tot"

"Şi-a recunoscut ambele greşeli şi de aceea a ales să ia această decizie. Nu a fost o decizie inspirată să arbitreze, mai ales că fusese cu fiul său la un turneu de tenis, în Grecia. Se face o adevărată dramă din acest caz. Greşelile sînt foarte mari. Asta e clar, dar haideţi să încheiem cu ideea asta de greşeli determinant", a declarat Ion Crăciunescu, la DigiSport, la emisiunea "Fotbal Club".

Crăciunescu i-a reproşat lui Vidan că nu ar fi trebuit să accepte să arbitreze dacă avea probleme. "Am fost şi eu arbitru, ştiu că este dificil. Dar nu e normal să faci pe Superman cînd ştii că eşti obosit şi că nu poţi da randament maxim".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nelutu.h
nelutu.h  •  11 Aprilie 2012, 15:19

Crac...iunescu e ddduuuusss bbinnneee ... dduuuss bbbbine ! De cind l-au pus la cca calca mereu in KKT ... si se simte ... bine ... nu-i pute de loc!

savurazvanus
savurazvanus  •  11 Aprilie 2012, 00:04

Bilete la meciurile din liga campionilor: www.sport-europa.ro Real Madrid - Bayern Munchen - 25 Aprilie 2012 - tarif de la 379 euro FC Barcelona - Chelsea Londra - 24 Aprilie 2012 - tarif de la: 289 Euro

ienasoiu
ienasoiu  •  10 Aprilie 2012, 19:17

Nu cred că Vidan a greşit neintenţionat. Un om obosit greşeşte prin decizii pasive, nu active. La golul anulat un om obosit preferă să nu ridice dacă nu este sigur decât să ridice. Mai ales că ar fi avut ca alibi cele două bare care l-ar fi putut ajuta enorm să vadă dacă mingea a depăşit cu întreaga circumferinţă linia de poartă. La golul acordat un om obosit ar fi fost tentat din instinct să nu mai sprinteze încă treizeci de metri. De fapt la acest gol nu prea poate invoca greşeala omenească el fiind foarte bine plasat şi conştient de poziţia celor trei implicaţi în fază. Nu avem nevoie de asemenea oameni în arbitraj. Nu cred în demisia acestuia. Ori dat afară, ori rămâne povară...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează