FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - GAZ METAN

Craiova a prins frică de Gaz Metan. 3 motive pentru care chiar are de ce să se teamă

Jucătorii celor de la Craiova, foto: Imago
Jucătorii celor de la Craiova, foto: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 11:33 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 16:24

Craiova n-a mai câștigat acasă de două luni, în timp ce Gaz Metan vine după două victorii în deplasare și un meci remarcabil cu FCSB. Cornel Papură, antrenorul CS Universitatea, și-a avertizat jucătorii: „Jucăm împotriva unei echipe în formă, bine organizată, agresivă”.

Fără victorie acasă de două luni, și cu doar una în ultimele 4 partide, Craiova are emoții înaintea meciului cu Gaz Metan, de luni - ora 19:00, de pe „Oblemenco". Chiar dacă cifrele arată că Mediașul a fost mai mereu un adversar la îndemână! În precedentele întâlniri din Liga 1, 12 la număr, bilanțul le e net favorabil: 

  • 7 victorii craiovene, două sibiene, iar alte 3 partide s-au terminat la egalitate. 
  • Un singur punct au scos medieşenii din postura de vizitatori în 6 deplasări pe terenul alb-albaştrilor (14 martie 2015, U Craiova - Gaz Metan 1-1), în 3 dintre aceste jocuri nereuşind să marcheze! 

În ciuda acestui istoric pozitiv, oltenii se tem de partida de luni. Pe de-o parte, pentru că ei au pierdut ultimele două meciuri susținute pe "Ion Oblemenco", cu echipe considerate chiar mai modeste decât Gazul: 0-1 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Chindia. Pe de altă parte, și din cauza faptului că oaspeții vin în Bănie după ce au câștigat ultimele două deplasări, 2-1 cu CFR și 3-1 cu UTA. 

Papură despre Craiova-Gaz Metan: „Sunt bine organizați și agresivi”

Antrenorul Corneliu Papură, de altfel, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ardelenilor: „Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe care este în formă, agresivă. Gaz Metan are jucători buni de atac, le vom da atenţie tuturor, nu numai lui Cardoso. Mediaş este o echipă complet schimbată faţă de începutul anului, mult mai puternică acum, sunt mai bine organizaţi, mai agresivi, au arătat foarte bine în ultimele meciuri"

Inclusiv la 2-3 cu FCSB, "găzarii" au făcut o partidă remarcabilă. Și n-ar fi pierdut dacă "centralul" craiovean Colțescu nu se lăsa păcălit de Octavian Popescu pentru a acorda, eronat, penalty-ul din care bucureștenii au câștigat cu 3-2.

Fiecare meci are istoria lui, are presiunea lui, dar contează să jucăm bine, vom vedea ce obţinem. Important este să te adaptezi imediat la ceea ce îţi oferă jocul
- Corneliu Papură, antrenor U Craiova

„Avem un meci dificil în față, cu o echipă care a dat multe goluri în ultima perioadă. Trebuie să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. Nu cred că e o presiune că nu am mai câștigat de două luni acasă, dar trebuie să învingem. Au jucători de calitate și în atac, dar și în apărare. Avem o atmosferă bună la lot, suntem pe 2, dar suntem aproape de formația de pe primul loc" 
- Cristi Bărbuț, atacant U Craiova

3 iulie 2020e dat ultimei întâlniri dintre cele două echipe: Gaz Metan-U Craiova 1-2, marcatori Roberto Romeo, respectiv Valentin Mihăilă şi Alexandru Cicâldău

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Jucătorii de la Craiova, atacați din interior: „Sunt ieșiți din formă, e automulțumire!”. Cifrele confirmă

Misterul din jurul lui Andrei Ivan » De ce nu mai joacă „aripa” de la CS U Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dansy
dansy  •  07 Decembrie 2020, 21:34

Bai gaziștiule ți-M zis ca sunteți niște desculți și va batem din nou dar nu credea ca sunteți și nemernici ca practicați rugby nu fotbal.Nu va este bai Rușine sa Jucați atât de brutal?Sa ziceți mersi ca va arbitrat Fesnic ca altfel ați fi terminat in noua meciul de asta seara!

dansy
dansy  •  07 Decembrie 2020, 21:29

Ce frica ne-a fost de măcelarii de la gaz meran.Fesnic trebuia sa elimine cel puțin pe Alfeus iar intrarea la Bancu a semănat cu cea asupra lui KoljiciNu mai zic cum arată ochiul lui Vlădoiu după cotul primi

dansy
dansy  •  07 Decembrie 2020, 11:18
Postat de gazistu pe 07 Decembrie 2020, 01:53

ziceti si cate penaltyuri au primit cu noi de la arbitrii, numa 3 o primit intrun singur meci, cand i-am si batut la Medias 3-2, ca au ratat 1/3 penaltyuri...si noi le-am dat 3 goluri, din actiune..... ZICETI SI CUM NE-AU BATUT sez trecut in playoff, 2-1 la CRaiova si 2-3 la Medias.....ziceti si alea...dar , deaia le-o dato CFR in ultimul meci...direct , chiar la ei acasa, IN BANIE...de au sarbatorit titlul acolo....sa vada cine e seful.... ASA MAM BUCURAT pt CFR ....ca nu merita Craiova titlul, la cat au fost de ajutati !!! HA HA HA

***O sa va batem si acum mai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează