FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Craiova a pus ochii pe jucătorii lui Dinamo! Anunțul care le dă emoții „câinilor”: „Dan Nistor nu e ultimul!”

Dan Nistor
Dan Nistor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:22 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 17:09

Marcel Popescu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre transferul lui Dan Nistor, de la Dinamo, și a avut un mesaj care le dă emoții „câinilor”.

Oficialul oltenilor a spus că Nistor, adus în urmă cu un an, nu va fi ultimul căpitan al lui Dinamo care va ajunge la Craiova și lasă să se înțeleagă că formația patronată de Mihai Rotaru ar putea profita de situația financiară dificilă de la Dinamo.

Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obișnuită ca Dinamo și FCSB să ia mulți jucători după criteriul bunului plac. Raportul de forţe s-a schimbat acum! Se întâmplă ca jucători importanți de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova.

Craiova a devenit un club atractiv! Licența la export pe care o are azi Craiova nu cred că o mai are alt club din România. 

Cum am reacționat când am aflat că vine Nistor? Ca o împlinire. Nistor a fost o realizare managerială și o lovitură de imagine. Ce contează că a venit de la Dinamo? Ce înseamnă trădare istorică? Sunt doar o mână de jucători pe care îi putem acuza de trădare istorică, în rest e vorba de normalitate”, a declarat Marcel Popescu pentru Prosport.

Craiova a pus ochii pe jucătorii lui Dinamo! Anunțul care le dă emoții „câinilor”: „Dan Nistor nu e ultimul!”
Marcel Popescu

VIDEO Andrei Gerea, reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo: „99% nu cred în promisiunea lui Cortacero! Să dea acțiunile fanilor!”

Căpitanul lui Dinamo, atac lansat la Dănuț Lupu: „Te crezi deștept pe canapeaua ta! Boala epocii moderne”

Mihai Rotaru, ofertă de 200.000 de euro pentru jucător de la Dinamo: „Știți ce mi-au zis spaniolii?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  24 Decembrie 2020, 11:11

Daca e cu ochii pe unul ca Nistor,mai bine lipsa,ca Nistor ia banii degeaba la Craiova.E frana echipei de la mijlocul terenului. Ar fi bine sa-l dea retur. Trebuie adusi jucatori din afara,in Romania s-au terminat valorile,niste puturosi care vor si bani multi pe deasupra.

creeperno
creeperno  •  23 Decembrie 2020, 22:44

Daca vreti perle ca nistor, vi-l oferim pe janusz gol

suporterucv
suporterucv  •  23 Decembrie 2020, 21:48

Pai a venit si randul sa ia Craiova de la Dinamo, ca destul a luat Dinamo de la Craiova de-a lungul timpului. Diferenta e insa ca Dinamo i-a luat mereu cu JAPCA, in timp ce Universitatea ii cumpara !! E bn si asa...decat deloc.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează