FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - OŢELUL 3-0

Craiova a rămas în Liga I după victoria cu Oţelul » Ieşiră din comă!

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

După 5 eşecuri consecutive, Craiova a învins-o în ultimul ceas pe Oţelul şi şi-a luat viză pentru un nou sezon în Liga I. Iliev, cel care gafase decisiv contra CFR-ului, a deschis ieri drumul spre şampanie. Vezi rezumatul partidei Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi 3-0! (video)

A fost de-ajuns ca Piţurcă să-şi arunce ochii peste un antrenament în preziua meciului cu Oţelul şi Craiova şi-a schimbat motto-ul: "Noi cînd vrem să jucăm, jucăm!". Adio, defensivă-dezastru care în ultimele 5 etape încasase 14 goluri! Ştiinţa s-a încărcat cu pragmatism ca să evite apocalipsa care ar fi putut să vină cu Oţelul. Gălăţenii au fost reduşi la doar trei şuturi spre poartă şi o centrare cu potenţial.

Juveţii s-au salvat sec, cu două pumnale înfipte în momente-cheie. În minutul 14 s-a suplimentat stocul de tricouri cu "Iliev 4", reintrat în inimile fanilor. Bulgarul "nebun" care în urmă cu două etape a făcut CFR-ul campioană a deschis calea alb-albastră spre un nou sezon în Liga I cu o deviere din careul mic. La 5 minute din actul secund, un corner a făcut ca mingea să ajungă la Prepeliţă, iar căpitanul Craiovei a rezolvat simplu: 2-0.

Cum Oţelul şi-a menţinut "inofensiva" pînă la final, emoţii n-au mai fost pentru gazde. Bărboianu a sculptat scorul de 3-0 în prelungiri, Iaşiul şi Pandurii s-au împăcat cu soarta, iar Craiova a scos tatuajul cu "B" care ameninţa să-i mîzgălească blazonul.

"De-acum înainte nu voi mai repeta greşelile pe care le-am făcut. Au fost multe, nici nu vreau să le mai pomenesc"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
 •  23 Mai 2010, 22:37

Bravo , Craiova. Era si pacat sa parasiti liga 1. Am toata admiratia pt. cum v-ati mobilizat. Un C.F.R.-ist.

ionutchiscop
ionutchiscop  •  23 Mai 2010, 21:06

bravo craiova!

ionutchiscop
ionutchiscop  •  23 Mai 2010, 21:04

bravo craiova, felicitari! chiar meritati in liga 1

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close